web analytics

Sex cu fiica menajerei in timp ce sotia era plecata din oras

0

Sotia mea a calatorit foarte mult in ultima vreme din cauza serviciului ei. Viata noastra sexuala nu era perfecta. In cele mai multe zile trebuia sa ma bazez doar pe masturbarea cu o mana. Aproape ca era deja o rutina greu de suportat in ultimele 2-3 luni.

Eram excitat de multa vreme de fiica menajerei. Obisnuia sa vina la sfarsit de saptamana, cand avea liber de la facultate. Aveam fantezii cu ea de foarte mult timp. Avea o talie perfecta si mica. Avea soldurile pline, la fel si sanii. Nu ma puteam abtine sa nu o observ de fiecare data cand venea. Era chiar foarte delicata si vorbea foarte incet, ceea ce obisnuia sa miste o multime de butoane in mine.

Obisnuiam sa-mi propun sa stau acasa atunci cand venea in weekenduri. De data aceasta nu mi-am putut stapani dorintele. Asa ca m-am gandit sa ma dau la ea. Am complimentat-o pentru felul in care arata in timp ce matura pe jos. Ea nu a reactionat. Apoi, a cautat carpa de sters praful. Stiam unde era, asa ca i-am aratat carpa si am rugat-o sa vina la mine si sa o ia. A ezitat, dar a venit. Am inceput sa o tachinez in timp ce aruncam carpa dintr-o mana in alta. Corpurile noastre s-au ciocnit o data sau de doua ori.

In cele din urma i-am dat carpa. Apoi, i-am spus ca este foarte draguta, tinandu-mi mana pe talia ei. Ea s-a inrosit. I-am spus ca mi-ar placea sa-mi indeplinesc dorintele cu ea. In acel moment, ea m-a privit in ochi. Privirea sa era intensa. Am crezut ca mi-a dat semnalul, asa ca m-am aplecat si i-am dat doar un scurt sarut pe buze. Ea s-a inrosit din nou si a privit in jos.

Dupa aceea, am apucat-o de talie si am tras-o spre mine. Am sarutat-o din nou.

Dupa aceea, i-am dat jos bluza pentru a-i apuca sanii. Acei sani nu ma lasasera sa dorm de multe zile. I-am scos si sutienul. Sanii lui erau frumosi. Am impins-o pe canapea si m-am urcat pe ea. I-am strans sanii cu ambele maini. Ea a gemut de durere. Cu toate acestea, nu m-am oprit. Am continuat sa maresc forta. Apoi, i-am supt si i-am muscat sfarcurile. Ea gemea, dar, de data aceasta, cu placere. Am continuat sa fac asta.

Dupa aceea, i-am dat jos si pantalonii. Era intinsa goala in fata mea. Fantezia mea devenea in sfarsit realitate. Tocmai i-am introdus trei degete in vagin. Ea a gafait. Cealalta mana a mea era inca pe sanul ei stang. Il presam usor. In acest moment aveam deja o erectie. Asa ca nu am mai pierdut timpul.

Am apucat-o de par si am rugat-o sa se aseze in pozitie de catelus pe podea. Mi-am descheiat pantalonii. Soldurile ei erau pline si la fel de frumoase ca sanii ei. Nu m-am putut abtine sa nu le plesnesc soldurile. Am facut-o de doua sau de trei ori. Apoi, penisul meu nu a mai putut suporta.

Asa ca i l-am impins incet in vagin. Era atat de delicata si ascultatoare. Imi placea asta la ea. Asta m-a facut sa ma excit si mai tare. Am inceput sa o lovesc cu putere. Ea a gemut, ceea ce m-a facut sa o lovesc si mai tare. Imi placea sunetul gemetelor ei dulci. Am continuat sa i-o trag si mi-am pus o mana pe sanul ei. Nu puteam sa le dau drumul. Am continuat sa le presez si apoi, am ajuns la orgasm amandoi.

Ori de cate ori sotia mea este plecata in weekenduri, continuam aceste sesiuni de sex pasional. Si ei ii placeau. Uneori ma simt prost ca i-am tras-o fiicei menajerei pentru pofta mea, dar in clipa urmatoare mi se scoala tare de tot sa i-o trag din nou!

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *