web analytics

Despre el: Nu stiu care va fi magia lui, insa sunt sigura ca si de data asta o sa-i iasa. El e genul de barbat pe care nu il poti avea o singura data. Asta e cert. Te imbata cu atingeri si cu idei indraznete. Te infioara cand intra in tine, de parca ar fi prima data cand o face. Te agita cand nu scoate un cuvant, iar mai apoi te ridica in brate si te fute pervers.

El intr-o parte a orasului, eu in alta. 

eu-Ce faci?
el-Pregatesc o magie. Tu?
eu-Ce coincidenta. Si eu.

La el, gasesc orice. Nu exista intrebare la care sa nu gaseasca rapid un raspuns. Nu exista zi, in care sa nu-mi spuna ca sunt frumoasa, chiar daca uneori ma simt cea mai urata fiinta. Nu e noapte in care sa nu se trezeasca de cateva ori sa ma sarute si sa-mi spuna ca ma iubeste. 

In toate tentativele mele de-a avea o relatie, ma straduiam prea mult sa-i multumesc pe ei. Sa ma schimb pt ei. Sa ma imbrac frumos pt ei. Acum insa, schimbarea am facut-o pentru mine. Si-mi place cum mi-am modelat caracterul, cum mi-am innoit principiile, cum nu -l mai privesc pe el ca pe un accesoriu, ci ca pe o tinuta completa, care cade perfect pe formele vietii mele.

Lectie: Nu incepe cu nu se poate, incepe intotdeauna cu sa vedem.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *