web analytics

Am fost intotdeauna o geloasa. O geloasa tacuta. O geloasa ce a priceput ca cel ce se teme, tradeaza mereu ca are ceva de pierdut; iar oamenii din jur, sunt atenti. Atat de atenti, incat un pas gresit distruge intreaga coregrafie a vietii.

Am fost intotdeauna obligata sa tac, sa-nghit, sa astept zile mai bune si sa-mi spun mereu ca intotdeauna e loc de mai multa suferinta, desi uneori, ranile sufletesti ajungeau la limita-n care nu puteam sa ma ridic de pe parchetul rece.

Azi nu mai e nevoie de lacrimi, sau ganduri. Pot sa tip, sa cert, sa pun intrebari stupide, sa sun din 5 in 5 minute; pot sa fac ce vreau, dar mi-am dat seama ca el… el nu poate fi sclavul meu. M-a invatat ce inseamna reciprocitatea. Am inteles cum e sa fii respectata pt lucruri marunte si iubita pentru alegeri banale. Pentru ca in locul agitatiei dintr-un club doldora de buze muncite, ale unor fete mult prea mici si mult prea proaste -si cand ma gandesc ca am fost si eu una din ele- aleg o noapte-n doi, in apartamentul lui cu perne albe si pat imens.

S-au intamplat multe aici in suflet. Iar cand mi-e dor de curva ce am fost, iau catusele, vibratorul, pantofii cu toc cui, ma parfumez delicat, imi fac buzele rosii si ochii negrii si ii spun sa ma astepte cuminte.

Azi mi-e dor sa fiu curva.
Si tot azi, mi-am dat seama ca…

Lectie: ”Femeia geloasa, isi invata barbatul sa fie curvar.” Raman o geloasa tacuta.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *