web analytics
Fantezii cu partenera

Semeni tot mai mult cu mine. Te-mbeti si te droghezi, urli si spargi, trantesti usa si conduci cu viteza, te uiti pe PornTube si-i tratezi cu raceala pe cei ce-ti erau candva prieteni. Ti-e ciuda pe mine. Te omoara gandul ca eu stau la scara, cu toti amicii nostri comuni, care s-au dovedit a fi comuni doar cu mine.

Ti-am furat multe. Zile, idei, nopti, sentimente, bijuteriile mamei tale, iar tu, credeai ca eu am bani destui cat sa fumam amandoi din acelasi Kent 8.

Ti-am facut multe. blowjob, handjob, teetjob, footjob, assjob… cam toate job-urile pe care le vezi tu prin filmele alea la care te uiti si din care inveti, mai nou, sa-mi rupi bikini si sutienele si hainele in general, cam de cand fac primul pas pe usa (Te urasc pentru asta. Ai noroc ca ma excita).

Mi-ai aratat multe. Cum sa ma pierd in multime, imbracata-n hainele tale, cum sa renunt la machiaj si la tocuri, cum sa imi placa jeansii si adidasii, cum sa rup cartelele pentru ca tie nu-ti convine ca ma suna altii, cum sa tac si sa-mi musc limba, pentru ca deh, promit odata la doua zile ca o sa fiu mai calma si mai intelegatoare, cum sa ii fac pe toti cei ce ma vor sa ma urasca. Ce mai urmeaza? Sa-mi scriu in frunte ca am un iubit gelos, care nici nu mai stiu daca mi-e iubit, sau e doar cel la care merg sa fac sex?

Da, dragul meu. Semanam atat de bine. Ne mintim atat de perfect. Si ciudat sau nu, intr-un fel sau altul, imi place ce-am facut din tine. Sa fumam un cui si sa ne futem in timpul asta, crede-ma, e printre preferatele mele. Sa beau din aceeasi sticla cu tine, da-le dracu’ de pahare, fara sa-mi pese ca esti iubitul meu, ma fascineaza de fiecare data. Sa prizez linii in fata ta, fara sa m-ascund in baie, fara sa trebuiasca sa mint ca fac un dus rapid e cea mai tare senzatie.

Ma bucur ca inca te am. Asa ca bucura-te cat inca te vreau.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *