web analytics

Libidoul meu, creste de la o zi la alta, ca un preludiu. In astea trei luni de cand ne-am hotarat sa ne impartim si timpul si patul, nu l-am refuzat niciodata. Desi se spune ca femeile au nevoie de un preludiu prelungit ca sa intre in starea de excitare, eu nu am nevoie decat de un sarut nebun, sa-mi dau rand pe rand, hainele jos.

Dar azi… Azi am avut chef de putin chin. 

Ma ridic din pat, exact in clipa in care de altadata imi dadeam bikinii jos. Ma plimb prin casa, de colo colo, cu fundul exact in raza lui de actiune.

el-Pot sa stiu ce-i cu tine?

eu-Nimic…

Si incep sa rad, fara motiv, cautand cu privirea nu stiu ce.

el-Te-ai plictisit de mine?

Ah, de-ai stii tu ca nu am cum sa ma plictisesc de tine! De-ai stii ca esti primul barbat pe care 90 de zile , una dupa alta, l-am dorit cu intensitatea cu care o virgina doreste sa simta pentru prima oara o pula in vaginul stramt , cuminte si neatins…

De-ai stii cate lucruri ma excita, de parca  ai avea in tine un tumult de vibratii ce-mi strabat fiecare celula, fiecare vena albastruie, fiecare gand murdar…

eu-Ma duci acasa, te rog? Am de terminat proiectul pentru concursul din 3 aprilie.

Si ramane confuz, cu pula erecta si privirea intrebatoare. Ma imbrac incet, stiind ca-mi analizeaza fiecare gest; imi trag ciorapii negrii si imi iau tocurile cui… Sun din baie pe cineva (era doar o colega) si vorbesc in soapta… Ies zambind si gata de plecare.

Mi-am oferit singura, un soi de preludiu ce m-a facut sa-i scriu imediat ce am ajuns in casa.

Diseara, ora 22… eu, tu si-o sticla de vin. Asteapta-ma.

Lectie: Erotismul, nu se hraneste cu realitati, ci cu fantezii. Indrazneste!!!

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *