web analytics

O reuniune dupa 20 de ani de la terminarea liceului de neuitat…

0

Aerul de toamnă era răcoros și umed, cu miros de frunze ude și un foc de lemne care venea dintr-o casă din apropiere. Rochia ei roșie, de mătase, se lipea de corpul ei curbat, în timp ce o briză sufla în direcția sa, trimițându-i un ușor fior pe spate și făcându-i sfârcurile mai evidente prin rochie. Plecase mai devreme de la reuniunea de liceu după ce îl văzuse din nou. O pasiune de lungă durată care nu s-a împlinit niciodată din cauza unei sincronizări proaste din partea amândurora.

Nu era sigură că îl va vedea acolo, dar când îl va vedea, era evident că dorința ei pentru el nu se stinsese. S-a trezit înroşindu-se și privind în jos în timp ce el se îndrepta spre ea. Pe măsură ce ritmul cardiac îi creștea, se temea că roua de febră pofticioasă care o copleșea de la o simplă privire era evidentă pentru toată lumea din încăpere.

În timp ce el zâmbea și vorbea, ea nu se putea opri să-l privească, admirând fiecare detaliu-devenise un bărbat foarte chipeș. Deși timpul trecuse, chimia era încă acolo și ea simțea cum corpul ei se topea. Prin replicile pline de spirit pe care le schimbau, gândurile ei se agitau şi mai tare. Își putea imagina degetele ei trecându-i prin părul scurt și castaniu, buzele ei lipite de ale lui, limbile lor care își trăgeau încet gura unul altuia, senzația penisului lui tare apăsând pe păsărica ei fierbinte și umedă. A fost nevoie de o mare reținere pentru a continua conversația politicoasă, dar cochetă.

După o jumătate de oră de ceea ce devenise o conversație destul de ispititoare, ea s-a dus la toaletă. Plimbarea ei până acolo i-a dezvăluit cât de excitată fusese în timp ce buzele păsăricii ei alunecau fără efort împreună, sperma fierbinte umplându-i chiloții. În timp ce se privea în oglindă, a putut vedea că obrajii îi erau înroșiți în roz de emoție. Și-a zâmbit pentru că a fost atât de școlăriță când a fost vorba de reacția ei față de el.

Toți anii ei de maturitate când venea vorba de bărbați se destrămau pe măsură ce nu se putea gândi la nimic altceva decât să-l aibă pe el. Inhibițiile ei erau irecuperabile, dorința o mistuia și avea de gând să facă ceva ce nu mai făcuse niciodată; avea de gând să-i facă o propunere. Fără întâlniri, fără complicații; ea arunca precauția în vântul toamnei.

În timp ce se îndrepta spre el, i-a zâmbit și i-a apăsat discret în palmă o bucățică de hârtie pe care nu scria decât – „În spate, lângă baloţii de fân, în jumătate de oră”. I-a făcut cu ochiul și a ieșit pe ușă sperând că el o va urma curând.

A condus până la locul de întâlnire, temându-se că, poate, asertivitatea ei va fi percepută ca fiind prea îndrăzneață. În timp ce aștepta, s-a așezat pe unul dintre baloții de fân care dădeau startul unui labirint de fân tunelizat care acum era închis pentru noapte. S-a așezat la adăpost pentru a nu fi descoperită după orele de vizită ale clienților și s-a întrebat cum de ajunsese să fie atât de îndrăzneață când era vorba de acest bărbat; nu-i stătea în fire și se simțea exaltată.

Inima ei a tresărit când l-a auzit intrând în parcarea cu pietriș. Corpul ei a început să tremure ușor în așteptarea corpului său. Nu s-a putut abține să nu zâmbească un zâmbet de pisică cu buzele ei roșii când el s-a apropiat de ea. El i-a zâmbit înapoi cu o strălucire în ochi, dar nu a rostit niciun cuvânt.

I-a întins mâna și l-a condus în tunelurile labirintului de fân, luminând drumul cu o lanternă mică pe care o avea la breloc. În timp ce se târau înăuntru, și-a dat seama că nu era necesară și a oprit-o, deoarece luna plină lumina destul de bine tunelurile prin crăpături.

Luna i-a permis să vadă cu ușurință chiloții ei de dantelă neagră cu jartiere care îi țineau ciorapii negri, transparenți, pe coapsele ei calde, în timp ce se târa în mâini și genunchi în fața lui. Un luciu de umezeală strălucea de-a lungul părții interioare a coapselor ei goale și i-a devenit evident în lumina lunii, pe măsură ce ea își aluneca fiecare picior înainte, că îl dorea cu ardoare. Faptul că era martor la dorința ei umedă pentru el l-a făcut să i se întărească și penisul lui s-a apăsat pe fermoar.

S-a întors încet când au ajuns în zona centrală mare a labirintului de paie și și-a strecurat corpul bine format mai aproape de al lui. A luat o clipă pentru a-și aluneca încet mâna până la pieptul lui și apoi în jurul gâtului. L-a tras mai aproape și a lăsat să iasă un ușor suspin când buzele ei roșii s-au întâlnit cu ale lui. Când gura lui fierbinte și umedă s-a deschis, limba a alunecat în a ei și ea a tras cu pasiune de ceafă cu degetele împletite în părul său.

Inima ei a început să bată cu putere, în timp ce-și apăsa sânii moi pe pieptul lui ferm. Îi simțea sfârcurile excitate apăsând pe lângă rochia ei mătăsoasă și cămașa lui de gală împotriva lui. Gemete mici au umplut aerul rece în timp ce ea îi fugea gura cu limba ei fierbinte, umedă și roz și simțea cum i se învârte capul când el își învârtea limba puternică în jurul limbii ei.

Și-a coborât mâna pe pieptul lui până la catarama argintie a centurii și a alunecat-o cu puțin efort. Mișcându-și cealaltă mână pe gâtul lui cald, peste umărul lui lat și pe abdomen, avea acum ambele mâini desfăcându-i fermoarul. Îi simțea penisul tare și umflat apăsându-se complet pe pantaloni și s-a bucurat de presiunea pe care o elibera în timp ce îndepărta țesătura care îl inhiba. I-a dat jos pantalonii și lenjeria intimă, iar penisul lui a sărit în față cu o dorință pe care ea spera să o primească.

El a gemut în timp ce ea și-a alunecat mâna delicată pe scula lui rigidă, care acum era complet expusă și pulsa. I-a strâns ferm baza penisului, împingând și mai mult sânge la cap și apoi și-a alunecat încet mâna spre arborele lui, care acum era excitat până la punctul de a curge precum. Și-a luat vârful degetului, încântată de excitația lui, și a șters sperma fierbinte de pe scula lui până la vârful degetului. Și-a îndepărtat buzele de ale lui și s-a uitat cu ochii ei verzi direct și cu dor în ochii lui, în timp ce și-a băgat degetul, acum acoperit de spermă, în gură și l-a supt cu sălbăticie din vârful degetelor, sub privirile lui.

Pierzându-și orice rezervă, s-a năpustit spre ea, sărutându-i gura și gustând rămășițele propriei excitații. Ea a oftat când a căzut pe spate și i-a simțit mâna lui alunecându-i pe coapsă în căutarea vaginului ei umed, acum pulsând. Mâna lui i-a găsit chiloții la fel cum a ei i-a găsit penisul lui tare și a început să-l maseze cu o ușurință lentă și seducătoare. Și-a desfăcut picioarele şi aştepta să fie penetrată.

Degetele lui au început să-i împingă chiloții negri, din dantelă, într-o parte, expunându-i buzele roz, moi și alunecoase ale păsăricii, care erau acum în flăcări și care se umpluseră de lichid. Părul ei pubian tuns și moale era acum îmbibat în sucurile ei fierbinți. El a simțit încet cum păsărica ei se deschide cu nerăbdare pentru el și apoi se contractă în timp ce el își alunecă degetele peste clitorisul ei roz, fierbinte și congestionat. Nu s-a putut abține să nu scoată un geamăt în timp ce își simțea coapsele în flăcări.

„Oh, Doamne”, a spus ea mușcându-și buza în timp ce el îi introducea un deget în păsărica ei strâmtă și fierbinte.

Era atât de excitată încât simțea că va exploda. Întâi a trecut încet pe lângă buzele ei și apoi a intrat în punctul ei glandular, apoi a mai băgat încet încă un deget și l-a împins în ea; ea a ejaculat instantaneu, udându-i degetele și mâna cu sucurile ei.

Se simțea pe punctul de a ejacula în timp ce mâna ei îi strângea penisul de propria excitare. Păsărica ei împingea degetele lui cu contracții intense, în timp ce tot corpul ei se împingea în sus și picioarele ei îl trăgeau cu putere împotriva ei. A avut nevoie de toată concentrarea lui pentru a nu ejacula în mâna ei în timp ce aceasta aluneca din nou peste capul lui congestionat.

Pe măsură ce își revenea din valurile de extaz, și-a dat seama că era nesătulă de dorință pentru el; dorea fiecare parte a lui și simțea cum i se face apă în gură când se gândea să-i guste din nou sperma. L-a împins în sus și a zâmbit, iar el s-a întors de bunăvoie pe spate. Și-a alunecat păsărica deasupra și de-a lungul pielii netede, dar rigide, a penisului lui cărnos.

Ea a gâfâit și și-a mușcat buza în timp ce își mișca șoldurile în cercuri mici, alunecându-și buzele păsăricii fierbinți și ude peste tija lui înfometată, fără să-l lase să intre. Mâinile lui i-au apucat fundul care se mișca și apoi au alunecat în sus pentru a-i trage rochia mătăsoasă de pe sâni. Pe măsură ce bretelele roșii și netede îi cădeau de pe umeri, sutienul ei din dantelă neagră era expus. Degetele lui doritoare i-au găsit sfârcurile ferme, roz, în plină atenție, în timp ce aluneca peste sutien și trăgea cupele în jos. Sânii ei moi, lăptoși, erau scoși în evidență de lumina lunii, iar ea a tremurat și a suspinat când degetele lui i-au ciupit sfârcurile tari și palmele mâinilor lui puternice i-au cuprins sânii moi.

Mușcându-și din nou buza, s-a desprins din strânsoarea lui. Ochii ei s-au blocat în ochii lui și l-a privit adânc, cu o privire de dorință absolută. Era flămândă pentru el, iar penisul lui s-a înțepenit și mai mult în așteptare, în timp ce ea își aluneca corpul pe al lui.

Rujul ei roșu fusese de mult șters și gura ei era încă fierbinte de la întrepătrunderea limbilor lor de mai devreme. El simțea căldura și umezeala din gura ei în timp ce buzele ei se apropiau de capul penisului lui, iar el a inspirat rapid și apoi a scos un geamăt gutural adânc.

Ea a suspinat de plăcere când buzele ei însetate s-au despărțit și limba ei roz și umedă a alunecat pe vârf, gustând din nou din sperma care îi scăpase și din sucul păsăricii ei care acum era peste tot pe penisul lui. Limba ei fierbinte a început să lingă încet, dar ferm, capul arborelui lui umflat, în timp ce mâna ei îi prindea ferm baza.

Îi simțea venele groase care se inundaseră cu sânge arzător și care acum pulsau odată cu bătăile rapide ale inimii lui, în timp ce ea începea să-și gliseze limba tânără pe bărbăția lui. Nu mai putea să se tachineze, îl dorea prea mult. Și-a mutat buzele până la vârful mădularului lui și și-a deschis larg gura înflăcărată și umedă și i-a strecurat ușor mădularul pe lângă dinții ei albi și netezi, de-a lungul limbii și până în fundul gâtului ei. A simțit cum un foc se aprinde din nou în adâncul păsăricii ei și a început să-i ia cu pasiune scula tare cu gura.

Picioarele lui s-au desfăcut pentru a-i permite să se apropie și mai mult, iar mâinile ei au alunecat în jurul testiculelor lui, masându-le ușor și apoi mai ferm, în timp ce el gemea.

„La naiba, ce bine e!”, a gemut el când a simțit căldura din gura și gâtul ei cuprinzându-l în totalitate.

L-a simțit cum începe să se înțepe și a știut că era aproape. Și-a îndepărtat rapid gura de pe el și a înlocuit-o cu mâna, folosind resturile de salivă ca pe un lubrifiant alunecos pentru a aluneca în sus și în jos la baza penisului lui. Și-a mutat gura senzuală în jos, până la biluțele lui și a început să le sugă în timp ce își mișca mâna dreaptă în sus și în jos împingând mai mult sânge la cap fără să-l atingă. Picioarele lui au început să tremure în timp ce ea sugea mai tare trăgând de boașe, ținându-le departe de corpul lui pentru ca el să nu poată ejacula.

Curând, clitorisul îi pulsa și lichidul continua să curgă din vagin. Și-a îndepărtat încet gura și mâna și s-a târât peste el până când s-a așezat din nou pe el. Nu mai putea să aștepte, trebuia să-i simtă scula tare înăuntrul ei.

Amândoi au gemut de plăcere în timp ce ea își aluneca păsărica fierbinte, îndesată și picurată peste capul lui palpitant și pe axul lui. În timp ce își ridica fundul de pe el și cobora din nou, își aluneca păsărica picurată peste penisul lui umflat și, de data aceasta, nu s-a putut abține să nu scoată un geamăt ascuțit de extaz în timp ce începea să urce și să coboare. Mâna lui îi împingea șoldurile spre el, forțându-l să intre și mai adânc în ea.

Încă câteva împingeri și a fost copleșit de un val de adrenalină. I-a ridicat și i-a împins corpul de 1,70 m pe spate, astfel încât acum el deținea controlul și şi-a împins cu putere pula în interiorul păsăricii ei flămânde și alunecoase. Ea a gâfâit după aer în timp ce era copleșită de el. A început să i-o tragă cu putere; picioarele ei se înfășurau în jurul lui împingându-l înăuntrul ei și mai mult cu fiecare împingere vorace. Unghiile ei roșii se înfigeau în spatele lui, iar mâna lui îi ținea părul moale de la ceafă, iar el își împingea limba adânc în gura ei dulce și doritoare.

Își auzea scula lui alunecând înăuntru și în afara ei, în timp ce păsărica ei umedă îl trăgea și îl aspira înapoi de fiecare dată când el se retrăgea și asta îl excita știind cât de mult îl dorea și cât de umedă o făcuse. Și-a îndepărtat buzele când respirația i-a scăpat și a început să respire de parcă ar fi alergat un maraton. Era o partidă de sex animalică și sudoarea le acoperea trupurile amândurora în ciuda aerului rece care îi înconjura.

Orgasmul a izbucnit din păsărica ei de culoarea trandafirului cu rafale de spermă care au trecut pe lângă penisul lui, i-au acoperit părul pubian și au curs pe coapsele lui. Ea a țipat în extaz când și-a simțit corpul predându-se lui, cu valuri de plăcere pulsându-i prin corp. Păsărica ei s-a contractat puternic, apucându-i penisul, în timp ce el continua să o penetreze.

Propriul său orgasm a explodat când testiculele sale s-au împins cu putere în corpul ei și încărcătura fierbinte a ieșit din penis. A mârâit și și-a strâns dinții cu putere în timp ce orgasmul mult așteptat îl copleșea. Putea să simtă amestecul propriilor contracții, în timp ce penisul lui se revărsa adânc în interiorul ei cu sperma fierbinte amestecându-se cu a ei. Membrul său încă împingea în ea cu toată presiunea şi puterea care se acumulaseră și ea a simțit cum se cutremura și se împingea cu călcâiele în fundul lui, în timp ce-l ținea strâns împotriva ei.

Cu o eliberare absolută, el a căzut pe ea, încă fără suflare și apăsându-și trupul pe al ei. Ea îi sărută ușor gâtul în timp ce zâmbea. „Mmm”, a gândit ea, „se simțea la fel de bine cum arătase întotdeauna”, iar mintea ei se învârtea cu toate lucrurile obraznice pe care încă mai voia să le facă cu el.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *