web analytics

Sex cu un strain, suna ciudat? Nu-i asa? Dar atunci cand ambele persoane sunt pregatite, de aceeasi parte si excitate sa se verifice reciproc, acest sentiment ciudat poate deveni pervers.

Tocmai terminasem de inchis telefonul si stateam in holul hotelului, asteptandu-mi prietenul, am vazut un barbat sexy care statea chiar in fata mea si imi verifica picioarele cu ochii lui orbitori. Imi facea pofta de atingerea lui doar privindu-ma de departe. Briza racoroasa din holul deschis al hotelului imi ridica fusta, simteam ca si natura voia ca noi sa facem sex in hotel foarte tare.

Acest lucru a amplificat durerea simţita in clitorisul meu. Cei de la hotel mi-au inmanat cheile, iar eu am scapat intentionat cheile in fata acelui strain si mi-am descheiat rapid primii doi nasturi de la camasa. M-am aplecat spre el pentru a-i arata mai de aproape sanii mei suculenti si am vrut ca el sa ii apuce pur si simplu.

I-am oferit un zambet dulce si m-am indreptat spre camera mea de hotel. El m-a urmat. Am descuiat camera si l-am dus in camera mea. M-am intins si i-am spus: „Buna, eu sunt Aledra, ai vrea sa ma privesti cum ma joc cu pasarica mea”? Mi-am tot rostogolit degetele pe chilotii mei de bikini negri. Am intrebat din nou: „Este excitant pentru tine?”.

Mi-a luat fata in maini si si-a apasat buzele pe ale mele. A fost un sarut dominant si posesiv. Mi-a spus ca ma va regula ca pe o femeie nerusinata, asa cum m-am comportat in holul hotelului. Mana lui era stransa in jurul gatului meu si ii simteam penisul din ce in ce mai tare. Madularul lui era gata de acţiune si hotarat sa cucereasca tot ce putea. Era atat de ispititor incat e greu de explicat. I-am descheiat camasa alba si am inceput sa ii sarut pieptul ras in carne si oase.

Mi-a ordonat brusc: „Intoarce-te”. Apoi a adaugat: „Intoarce-te si da-ti jos toate hainele”. Nu stiam ca sexul in hotel cu un strain va fi ceva nou si atat de excitant pentru mine.

Privirea lui era de nezdruncinat. Mi-am intors imediat fata spre perete, mi-am descheiat camasa si mi-am eliberat fundul de fusta scurta. Curbele mele frumoase erau toate vizibile. A inceput sa-mi tachineze sfarcurile perlante pentru ca au iesit la iveala si au aratat spre el. Si-a apasat penisul pe buzele mele si a spus „Arata-mi ce ai pregatit pentru mine” Am apucat penisul imens si am inceput sa ling si sa sug varful. Scoteam sunete puternice si, in cateva secunde, era toata uda.

M-a intrebat intre timp: „Cum te simti?”, iar eu i-am raspuns: „Sunt in rai”.

Apoi m-a intins pe pat si mi-a desfacut picioarele. A inceput sa-mi frece clitorisul. Am gafait si am gemut, ceea ce i-a facut scula mai rigida. Acum era momentul sa imi implineasca dorintele nesfarsite.

Ma scotea din minti. Apoi m-a intors si m-a plesnit brutal la fund. M-a rasturnat pe spate si am inceput sa ma zvarcolesc pentru el. Si-a frecat penisul viguros de clitorisul meu si mi-a pipait pasarica. Am avut orgasm de mai multe ori. Acum imi sugea sanii. Penisul lui imi umplea pasarica. Mi-a cerut apoi sa-mi deschid gura si si-a frecat pensiul de mine.

Brusc, si-a impins penisul in gura mea. Nu am fost in stare sa ma descurc, dar a inceput sa mi-o traga in gura. Pofta era la apogeu si a trezit curva din mine. Primul sau jet de sperma a izbucnit in gura mea si apoi mi-a umplut sanii, buricul si zona vaginului.

A ejaculat rapid pe sanii mei. Sexul asta in hotel cu un strain a fost mult mai fierbinte decat ma asteptam.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *