web analytics

Surpriza sexy şi un sex demenţial

0

Trecuse aproape un an de când soțul ei fusese detașat în Afganistan pentru o misiune de un an. Îi luase ceva înainte de a se întoarce acasă ca un cadou de bun venit. Cu o zi înainte ca el să sosească, a ales o lenjerie intimă neagră din dantelă cu jartiere, completat cu ciorapi cu plasă și o pereche de pantofi cu toc foarte înalt sau pantofi de stripteuză, așa cum îi plăcea să le spună.

Îi îmbrățișa fiecare curbă în toate locurile potrivite și îi împingea sânii mari în sus pentru a-și arăta decolteul. Își făcuse timp în acea seară chiar și pentru a-și tunde părul pubian scurt și frumos, așa cum îi plăcea lui. Plănuise ca în acea noapte să-i ofere cadoul de bun venit acasă imediat după cină și băutură. A doua zi, el a ajuns acasă, iar ea l-a îmbrățișat și l-a sărutat lung, apoi i-a spus: „Bine ai venit acasă, iubitule, am ceva special pentru tine mai târziu”. El a zâmbit cu nerăbdare.

După ce au ajuns acasă, au făcut amândoi duș și au ieșit la cină pentru a sărbători întoarcerea lui acasă și la un bar local pentru câteva băuturi după ce au terminat de mâncat. Au trecut câteva ore în care au stat de vorbă și, după câteva pahare, au decis să se întoarcă acasă pentru noapte.

Când s-au întors, ea i-a sugerat să facă un duș și l-a anunțat că i se va alătura în câteva minute. De îndată ce a știut că el era la duș, s-a dus în dormitor, a aprins câteva lumânări pentru a crea atmosfera, a pregătit uleiul de masaj și s-a dus în dulap pentru a scoate ținuta pe care o cumpărase. A pus-o în liniște în dulapul cu prosoape, ca să nu o vadă, când i s-a alăturat la duș.

S-au spălat pe rând pe spate în timp ce se atingeau și se tachinau reciproc. Când a terminat de spălat, ea i-a spus că trebuie să se radă pe picioare și că va veni în cameră în câteva minute. După ce el a ieșit din baie, ea a încuiat ușa, a scos ținuta și a început să o îmbrace.

Se uda și se excita în timp ce își punea ciorapii, tanga și jartierele. Era atât de excitată încât a trebuit să se bucure puțin în timp ce se îmbrăca pentru el, așa că s-a pipăit singură și a ajuns la orgasm în doar un minut. În cele din urmă, gata îmbrăcată, s-a îndreptat spre dormitor. Lumina slabă de la lumânări, cu muzica senzuală care se auzea, a fost intrarea perfectă pentru ea.

Stătea pe pat doar în chiloți, așa cum scria în biletul pe care ea îl lăsase pe pat. Ea mergea încet ca o pisică la pândă. Avea pantofi stiletto, ciorapi de plasă până la coapse, jartiere și un tricou negru din satin și dantelă care îi scotea sânii rotunzi și moi în afară și o pereche de mănuși de satin pentru a completa ținuta. Părul îi era dat pe spate, avea pe ea mirosul parfumului care îl înnebunea.

În timp ce privirea soțului meu se îndrepta spre cameră, intrând încet, era în stare de șoc total. A vrut să se ridice și să o ia în brațe, dar ea i-a spus că trebuie să stea acolo și că poate să privească, dar nu să atingă. Nu încă. L-a instruit să se așeze pe mâini în timp ce ea a început să înceapă un striptease erotic pentru el, încet, pe muzica care se auzea în cameră. În momentul în care ea i-a dat jos ținuta, lui îi plăcuse în mod evident ceea ce văzuse, bazându-se pe scula tare ca piatra care încerca să scape din chiloții lui.

Ca să înrăutățească situația, a început să se joace cu ea și l-a făcut să se uite cum se udă și se joacă cu propria păsărică, în timp ce-l întreba cât de mult îi lipsea și cât de mult o dorea. L-a întrebat provocator ce avea de gând să-i facă vaginului ei suculent, în timp ce îl făcea să o implore. Apoi s-a dus la sertarul de pe noptieră și a scos unul dintre dildo-urile ei preferate și i-a spus să vină să i-o tragă cu el până când va avea orgasm.

A început să-i sugă clitorisul și i-a umplut încet păsărica fierbinte și umedă cu vibratorul gros, apoi a accelerat viteza până când a făcut-o să ejaculeze de câteva ori. În timp ce ajungea la punctul culminant, a strigat să îi bage cât mai adânc penisul său fierbinte. El s-a conformat rapid și penetrat-o adânc şi tare de fiecare dată, făcându-o să țipe și să gemă în timp ce își trecea unghiile pe spatele lui. Scula lui îi bătea atât de tare în păsărică încât ea gâfâia după aer la fiecare împingere a penisului în vagin.

A întors-o pe genunchi și a continuat să o penetreze cu pasiune, în timp ce o apuca de șolduri. Păsărica ei era atât de umflată și de congestionată cu scula lui plină care aluneca înăuntru și în afara ei în timp ce sucurile ei curgeau pe picioare. Senzația mâinilor lui pe sânii ei care o strângeau cu putere în timp ce i-o trăgea a înnebunit-o și până când a simțit că nu mai poate suporta.

Era ca o mașină de sex, cu un ritm non-stop, care o futea până la nesimțire cu scula lui mare și groasă, iar după un timp, ea l-a implorat să o penetreze anal. Aşa că și-a luat penisul care era încă tare și l-a împins în micul ei boboc de trandafir.

Gemând de extaz, ea se împingea înapoi în timp ce el se împingea înainte, făcându-l să intre adânc în funduleţul ei sexy. Și-a apucat vibratorul și și-a hrănit păsărica înfometată cu el, împingându-l înăuntru și în afară.

Curând el era pe cale să explodeze, iar ea își dădea seama că va avea cel mai puternic orgasm. S-a întors și l-a implorat ejaculeze pe sânii ei. El s-a aplecat în față și a intrat între ei, în timp ce ea îi ținea împreună, făcând o intrare strânsă. Sperma a ieșit din el cu o forță nemaiîntâlnită până atunci, ejacularea a fost fantastică, pe fața și pe sânii ei.

În timp ce stăteau acolo, zâmbind, amândoi epuizați de fericirea sexuală, el a întrebat-o când a început să-i placă sexul anal atât de tare. Ea i-a spus că se jucase cu vibratorul ei în timp ce el fusese plecat și a descoperit că, pe măsură ce își explora mai mult sexualitatea, chiar îi plăcea. El a zâmbit. În timp ce adormeau, ea a zâmbit ca răspuns și i-a șoptit: „Bine ai venit acasă, iubitule, bine ai venit acasă”.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *