web analytics

O experienţă inedită, primul pas spre lesbianism

0

Am 55 de ani, sunt căsătorită și m-am identificat ca fiind heterosexuaă. Am o viață sexuală activă cu soțul meu, așa că nici măcar nu mă masturbez. Nu-mi amintesc ultima dată când am fost singură. Nu am simțit niciodată o dorință de a experimenta sexul lesbian cu o altă femeie până acum.

Acum câteva săptămâni, prietena și vecina mea Denisa și-a rupt piciorul într-un accident. Fractura a fost gravă și i-a pus un ghips mare pe o mare parte din picior. Mobilitatea ei a fost semnificativ afectată. Săptămâna trecută, soțul ei a trebuit să plece într-o călătorie de afaceri care o va ține departe de casă timp de două nopți. M-am oferit voluntar să petrec ambele nopți cu Denisa și să o ajut cu gătitul și cu orice altceva de care avea nevoie în timp ce soțul ei era plecat, iar ea a rămas practic imobilizată la pat.

I-am pregătit cina Denisei și, după ce am terminat, m-a încurajat să pregătesc o carafă plină cu gin tonic, ca să ne distrăm puțin în timp ce ne uităm la un film la televizorul din dormitorul ei. Denisa are în jur de 45 de ani, este o femeie scundă, subțire, cu părul scurt, o față drăguță și un zâmbet frumos. Pe măsură ce seara trecea, băuturile curgeau, iar noi ne distram de minune, jumătate vorbind, jumătate uitându-ne la ce era la televizor.

Puteam să văd că Denisa se îmbătase destul de tare, deoarece cuvintele ei începeau să curgă, iar la un moment dat, în timp ce ne uitam la un film de categoria R, a făcut câteva remarci libere despre sex. Și eu eram destul de drogat, dar nu la fel de beat ca Denisa.

În același timp, vedeam că prietena mea se simțea puțin inconfortabil, tot tresărea când încerca să se miște, iar ghipsul o irita în zona coapsei. În cele din urmă, frustrată, a renunțat să mai privească și, cu ajutorul meu, s-a rostogolit pe pat, cu fața în jos. Cu o voce încețoșată, dar rugătoare, m-a întrebat dacă aș putea să-i pun niște loțiune pe picior, acolo unde se termina ghipsul.

Am luat o sticlă de pe noptiera ei și am început să masez pielea ei roșie și sensibilă cu loțiune de masaj. Mâna mea era la doar câțiva centimetri de coapsa ei, care era acoperită de cămașa ei de noapte, dar am continuat să masez acolo unde pielea era iritată. Denisa a murmurat de apreciere, cu fața îngropată în pernă. Dar apoi a întins mâna și și-a tras cămașa de noapte în sus și m-a întrebat dacă aș putea să o masez puțin mai sus. M-am trezit holbându-mă la jumătatea inferioară a posteriorului gol al Denisei. Simțindu-mă oarecum dezinhibat de alcool, mi-am luat o clipă să-i admir pielea frumoasă, curba întunecată a fesei, și mi-am imaginat ce se afla între ele.

Încet, am început să o masez cu loțiunea, frecându-i partea superioară a coapsei, chiar sub obrazul fesei stângi. În ciuda alcoolului, îmi simțeam pulsul accelerat de incertitudinea a ceea ce se întâmpla. Nu mi-a luat mult să realizez că și Denisa se simțea foarte dezinhibată. Murmurele ei ocazionale s-au transformat în gemete moi de satisfacție. Încet-încet, Denisa și-a mai despărțit puțin picioarele și s-a coborât, apăsându-și vulva caldă pe mâna mea.

I-am simțit umezeala și am știut imediat că era excitată. Pentru un scurt moment, în cameră a fost liniște absolută, cu excepția sunetului unui ceas care ticăia. Mi-am plimbat degetele în sus și în jos pe buzele vaginului ei și i-am simțit clitorisul de mărimea unui bob de mazăre. L-am atins ușor, încercând să nu suprastimulez nodul sensibil. Denisa a început să își rotească șoldurile, împingându-le înapoi pentru mai mult contact. I-am mulțumit introducându-mi degetul mijlociu în frumusețea ei umedă. Nu-mi venea să cred cât de excitat devenisem; să simt o altă femeie atât de intimă și să o simt răspunzând cu o excitare sexuală atât de evidentă. Capul mi se învârtea, la propriu și la figurat.

Mi-am mișcat degetele înăuntru și în afară ritmic și în curând am auzit acel sunet familiar, Denisa devenind din ce în ce mai umedă și gemând din ce în ce mai tare, chiar dacă fața ei era îngropată în pernă. În ciuda propriei mele excitații crescânde, m-am concentrat asupra plăcerii prietenei mele și am început să introduc și să scot rapid două degete din ea, reproducând ritmul unui bărbat. Curând, mi-am lipit baza mâinii de vulva și clitorisul ei în timp ce o pompam și o aduceam pe Denisa mai aproape de orgasm. Apoi am început să o simt cum își pierde controlul, în timp ce mușchii ei aveau spasme, șoldurile îi tremurau și fundul îi tremura.

Între alcool și bătăile inimii mele, mă simțeam incredibil de amețit de ceea ce tocmai se întâmplase. Tocmai mi-am tras-o cu degetul ei și unei bune prietene până la un orgasm îmbibat cu gin! Oarecum stânjenit, m-am clătinat în picioare și am mormăit că trebuie să mă duc în pat. Denisa a spus ceva, dar era prea beată ca să înțeleagă. Speram că totul va fi uitat când ne vom trezi dimineața.

Am ajuns în camera de oaspeți, am închis ușa și m-am dezbrăcat cât de repede am putut. Mi-am ținut sub nas degetele care tocmai fuseseră în păsărica udă a Denisei, inspirându-i mirosul sexual în timp ce mă masturbam febril pentru prima dată în ultimii ani. Am ejaculat cu un orgasm tunător, care mi-a zguduit coapsele, în aproximativ 60 de secunde, dar înainte chiar de a-mi termina ultimele convulsii orgasmice, am adormit profund, epuizat.

Câteva ore mai târziu, m-am trezit, amețit, auzind-o pe Denisa strigându-mi numele. Habar nu aveam cât era ceasul și am fost puțin șocat să mă trezesc dezbrăcat pe pat, până când mi-am amintit ce se întâmplase înainte să adorm.

Mi-am aruncat cămașa de noapte pe mine m-am dus să văd ce face Denisa. Era aplecată peste pat, vomitând în coșul de gunoi. Sânii ei erau de mărime modestă, dar avea sfârcuri luxuriante care, spre surprinderea mea, păreau erecte. În lumina aceea blândă, mi s-a părut că arăta incredibil de atrăgătoare. Am dus-o la baie ca să îşi revină.

Am aruncat halatul murdar pe podea și mă pregăteam să mă întorc în camera Denisei pentru a aduce unul curat, când ea și-a întins brațele și m-a oprit.

Încet, Denise și-a plimbat mâinile în sus și în jos pe coapsele mele exterioare, apoi a încercat să strecoare o mână în interiorul halatului meu și pe coapsa interioară. M-am uitat în jos, cu trupul tremurându-mi, și am admirat priveliștea ciudată a Denisei, stând goală pe toaletă, cu picioarele depărtate, unul într-un ghips lung. În lumina blândă, puteam distinge un tufiș întunecat și des.

În orice altă situație, mi-ar fi fost greu să văd erotismul situației. Dar nu și acum. Mâinile Denisei se chinuiau cu cămașa mea de noapte în timp ce încerca să-mi mângâie vulva. Dintr-o dată, am auzit-o șoptindu-mi: „Dă-o jos, te rog”. Mi-a luat un moment să reacționez, dar când Denisa a început să ridice partea de jos a cămășii de noapte, am înțeles și am scos-o încet.

M-am bucurat că lumina era slabă. Spre deosebire de corpul zvelt al Denisei, al meu era mai rotund, mai plinuț și mai bătrân. Sânii mei se lăsaseră, burta mi se umflase puțin și aveam o tufă la fel de groasă ca a ei. Dar pofta de alcool ne adusese pe amândoi într-o nouă stare de spirit. Denisa m-a tras mai aproape de locul unde stătea ea. S-a aplecat în față și a început să mă lingă. A fost ca un șoc electric ușor.

Aproape în același timp, ea și-a introdus degetul în deschizătura mea îmbibată. Genunchii mi s-au îndoit ușor, dar m-am întins în jos să mă stabilizez ținând capul Denisei aproape. O auzeam cum lingea și auzeam sunetul de înmuiere în timp ce degetul ei intra și ieșea ca un falus subțire. De data aceasta, mi-am simțit cu adevărat punctul culminant, fiecare spasm cutremurător de plăcere. A fost atât de puternic, atât de profund; nu mai simțisem nimic asemănător până atunci. Știam de ce.

Când mi-am recăpătat respirația, Denisa a tras de mine. Te rog, coboară; a spus ea cu o voce mai puternică – sânii tăi. Vreau să le simt, a spus ea. Eram acum la câțiva centimetri de Denisa, îngenuncheat în fața ei. Mirosea a gin. Mi-a mângâiat sânii și, aproape automat, am făcut și eu la fel cu ai ei. Sfârcurile ei erau atât de tari; nu m-am putut abține să nu le strâng, ceea ce a făcut-o să geamă de o plăcere aparte.

Și apoi a început să mă sărute. Săruturi profunde care m-au topit. Soțul meu nu m-a sărutat niciodată așa. Nici niciunul dintre bărbații pe care îi sărutasem în toată viața mea. Eram în extaz. Am ținut o mână pe sfârcurile ei minunate, iar cu cealaltă, m-am întins și am început să mă joc cu păsărica Denisei. Era udă ca a mea, iar clitorisul ei era umflat, nu mai era un bob de mazăre, ci mai degrabă un deget mic (cel puțin așa se simțea). Ea tresărea în timp ce o masam și în timp ce ne sărutam. Într-un minut sau două, am început să o simt pe Denisa legănându-se, aproape unduindu-se, gemetele ieșindu-i din gât, în ciuda faptului că buzele noastre erau lipite una de alta în timp ce ne sărutam torid.

A gemut adânc și, pentru o fracțiune de secundă, m-am temut că i se va face rău din nou, dar, în schimb, a început să atingă punctul culminant și, în timp ce o făcea, jeturi de lichid fierbinte şi dulce au ieșit din ea, stropindu-mi degetele care erau înfipte în cutia ei cu miere. În timp ce continua să ejaculeze, mi-a supt sfârcurile și apoi le-a mușcat ușor.

Cumva, ne-am ridicat amândoi în picioare și ne-am târât spre dormitorul Denisei. Am tot încercat să ne sărutăm și să ne mângâiem reciproc, dar piciorul ghipsat al Denisei făcea ca totul să fie foarte stângaci. În cele din urmă, am reușit. Denisa s-a întins prima, iar eu m-am întins lângă ea. Îmi amintesc de săruturi și mai multe atingeri cu degetele, iar apoi, următorul lucru pe care mi-l amintesc, Denisa dormea, chiar dacă eu continuam să o sărut și să o ating cu degetele. Nu mă puteam opri. O ușă fusese deschisă, iar eu fugeam prin ea.

Mă gandeam atunci doar că voi fi cu ea încă 24 de ore şi asta era de ajuns pentru mine.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *