web analytics

Misterul din spatele unor fantezii cu limbaj vulgar

0
Fantezii cu limbaj vulgar

Oamenii sunt creaturi verbale, care adora sa relationeze, sa socializeze. Asa ca e firesc sa incercam sa comunicam chiar si in fantezii cu limbaj vulgar in timpul actelor sexuale. Limbajul vulgar poate genera sentimente de vulnerabilitate, in special pentru barbati care se exprima mai greu. Stimulii erotici sub forma de limbaj vulgar chiar si in fantezii incurajeaza o activitate intensa in hipotalamus, zona din creier ce influenteaza in mod direct comportamentul sexual.

In relatiile sexuale limbajul vulgar nu va face decat sa incurajeze anticiparea, sa cultive consensul. Viata sexuala devine asa mult mai spectaculoasa si comunicarea e imbunatatita cand inveti sa comunici ceea ce astepti de la partener si ceea ce vrei sa obtii chiar si printr-un limbaj vulgar. Sexul devine mai intens si mai realist, convingator, la folosirea limbajului vulgar se activeaza in acelasi timp mai multe regiuni ale creierului inclusiv cele implicate in procesarea sunetelor sau a emotiilor.

Care este rolul limbajului vulgar in fanteziile sexuale?

Dincolo de jocuri de rol sau de fantezii in care intalnim multe scenarii care in lumea reala nu sunt posibile, fanteziile sexuale moderne au si o alta caracteristica interesanta: limbajul vulgar. Da, exista si astfel de fantezii cu limbaj vulgar in care partenerii pot folosi cuvinte si sunete, considerate vulgare in alt context, pentru excitarea partenerului si pentru placere sexuala mutuala crescuta. De la cuvinte banale vulgare, intalnite adesea in limbajul comun, pana la detalii vulgare legate de constructul fanteziilor, pe toate le vom avea in cele mai neasteptate fantezii sexuale.

Cand se foloseste limbajul vulgar si cum il vei folosi?

Limbajul vulgar in fanteziile sexuale poate fi folosit in timpul preludiului, in timpul actelor sexuale, in timpul masturbarilor, dar si in relatiile la distanta care implica si acte sexuale simulate. Poate cea mai „avansata” forma de limbaj vulgar in fantezii este cel legat de crearea fanteziilor.

E o forma mai complicata in care limbajul descrie efectiv activitati pentru a construi o anumita fantezie sau imagine foarte realista pentru celalalt partener. Descrierile se pot referi la ce se va intampla in viitor, la o experienta sexuala din trecut, la fantezii cu limbaj vulgar mutuale dorite. Intimitatea si placerea din dormitor vor fi mai simplu de imbunatatit daca se ia in considerare si limbajul vulgar.

Ce ai de facut pentru a folosi in mod corect si eficient limbajul vulgar in fanteziile tale?

Invata sa asculti partenerul sexual. Chiar daca e vorba despre fantezii cu limbaj vulgar ar fi bine sa fii foarte atent la partener si sa folosesti doar acele cuvinte si fraze, un limbaj vulgar pe care acesta il agreaza. Limbajul vulgar poate avea o multime de valente si conotatii, asa ca ar fi de dorit sa eviti multe cuvinte si expresii, fraze vulgare la care partenerul nu reactioneaza prea bine.

Atentie la tonul folosit. Conteaza enorm tonul in fantezii cu limbaj vulgar. Iarasi e nevoie sa descoperi ce ton e cel mai potrivit pentru fantezii, pentru partener, la ce reactioneaza si ce nu ii place. Poti sa incerci sa experimentezi in timpul fanteziilor devenite realitate si in timpul jocurilor cu tenta sexuala din dormitor pana cand gasesti formula perfecta pentru tonul utilizat doar in fantezii.

Cere mereu feedback de la partener. Nu presupune ca partenerul accepta si ii place limbajul vulgar din fantezii. Discutati, comunicati foarte bine unul cu celalalt si ajungeti la o cale de mijloc atunci cand vine vorba despre fantezii cu limbaj vulgar.

Concluzii si recomandari fantezii cu limbaj vulgar

Invata sa te relaxezi si sa te bucuri de fantezii si de experientele sexuale in doi sau solo. Reusita unei fantezii sexuale se bazeaza pe relaxare si pe dedicare, implicare totala. Asta inseamna ca nu ar trebui sa fii stresat, sa iti impui anumite limite in dormitor in privinta limbajului folosit, sa nu ai multe asteptari si sa incerci sa impresionezi prin vulgaritatea voita a limabului din fantezii. Cu cat esti mai relaxat, cu atat mai bine pentru tine si pentru relatia voastra, pentru ceea ce se va intampla in dormitor sau daca nu acolo mancar in mintea ta si a partenerului.

Un aspect important la final: limbajul vulgar in fantezii si in timpul actelor sexuale nu e pentru toata lumea. Tot timpul va fi o limita si un punct pana la care poti merge ca sa nu ajungi sa strici fanteziile sau sa ai experiente neplacute in dormitor.

Fanteziile cu limbaj vulgar sunt intalnite adesea in cadrul fanteziilor BDSM si BDSM-ului, insa ele devin din ce in ce mai comune si atunci cand partenerii sexuali cauta si altceva in dormitor, vor sa isi condimenteze experientele sexuale si fanteziile puse la cale pentru o noapte romantica in doi iesita din comun. Echilibrul si comunicarea vor ramane importante in „configurarea” unor fantezii in care limbajul vulgar primeaza.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *