web analytics

Tipuri de fantezii cu vecina si de ce apare acest personaj in fanteziile tale

0
Fantezii cu vecina

Fanteziile sexuale pot imbraca foarte multe forme si au de cele mai multe ori o multime de personaje care ajung sa fie intruchipate de partenerii sexuali, in realitate sau doar in imaginatie, daca e vorba de masturbare. Poate cel mai intalnit personaj din fantezii este… vecina. Nu conteaza ca e vecina de la casa din apropierea ta, ca e vecina de la etajul 2 sau 4, ideea de a avea o experienta sexuala reala sau nu cu vecina este foarte excitanta si pentru femei, si pentru barbati.

Motivele pentru care avem fantezii sexuale cu vecina

De ce apare vecina in foarte multe fantezii sexuale moderne? Ajungem sa avem fantezii cu vecina pentru ca exista elementul proximitatii.

Vecina e aproape de noi, o vedem mereu, avem cam acelasi spatiu in care ne miscam zi de zi. In mintea noastra vecina este mai „accesibila”, mai usor de accesat si de personificat la nivel de fantezie decat un alt partener sexual din trecut, de exemplu. E un oarecare mister in jurul vecinei, o poti vedea chiar si in intimitate fara sa vrei daca ai casa peste drum de ea, daca stai langa ea sau esti intr-un bloc vecin, apropiat de cel al vecinei din fanteziile tale.

Familiaritatea ar putea fi o explicatie pentru aparitia unor fantezii cu vecina. De obicei ajungem sa avem fantezii cu oameni pe care ii cunoastem sau care ne sunt familiari. Cu vecina poti sa ai interactiuni frecvente, incepi sa te obisnuiesti cu ea, sa te intrebi ce s-ar intampla intre tine si ea in diverse scenarii erotice si asa ajungi si la fanteziile cu vecina de vizavi.

Noutatea, ineditul si elementul interzis ar putea sa joace un rol important in privinta aparitiei de fantezii cu vecina. De la inceput e un subiect tabu, e o noutate sa ai fantezii nebune cu vecinele, asa ca al tau creier incepe imediat sa lucreze si subconstientul nu se lasa pana cand vecina nu devine parte din cele mai erotice fantezii.

Imaginatia si creativitatea devin deosebit de importante pentru fantezii cu vecina pentru ca e mai usor sa construiesti o fantezie cu fete familiare si intr-un mediu pe care il stii deja, fanteziile rezultate fiind mai realiste si mai usor de adus in realitatea imediata. Se adauga fireste si factorii psihologici, dorinte secrete, neimplinite, curiozitatea, nevoia de excitare.

Tipuri de fantezii sexuale cu vecine

Care ar fi tipurile de fantezii cu vecina cele mai populare in randul partenerilor sexuali?

Relatii interzise. E un tip de fantezie in care poate fi implicata si vecina intalnita mai mereu cand vine vorba despre fantezii erotice. Relatiile interzise, tabu, sunt foarte importante pentru fantezii. De la ele pot pleca scenarii de un erotism extrem, excitante pentru ambii parteneri sau doar pentru partenerul care se masturbeaza. Nu ai voie sa ai o relatie cu vecina, dar cu toate astea iti doresti si faci orice ca in fantezie ea sa se indeplineasca.

Dominare sau supunere. Fanteziile cu vecina pot sa ia forma unor fantezii in care fie esti supus, fie domini vecina care de abia asteapta sa intre in jocul tau. De la control si supunere pornesc multe jocuri si scenarii erotice din fantezii, scenariile pot fi duse usor la extrem mai ales ca nu ai limite in imaginatia ta. Daca mai ai si costume si fanteziile vin si cu replici si limbaj vulgar deja esti la urmatorul nivel.

Exhibitionism sau voaiorism. Fanteziile cu vecina in care ori esti privit, ori privesti vecina. Sunt scenarii frecvente in care poti avea acces in intimitatea mediului in care sta vecina, poti sa fii parte din toate experientele ei sexuale sau din momentele intime la care nimeni nu are acces in astfel de fantezii.

Joc de rol. Sunt un tip de fantezii in care e implicata si vecina in care fie intri in rolul unor personaje, fie incepi sa inventezi scenarii in care iti asumi niste roluri din viata reala.

Sex in trei sau in grup. Vecina ia parte la o partida de sex in trei sau in grup. Ea e personajul principal, varietatea scenariilor si a experientelor imaginate este fara limita in acest caz. Intensitatea experientelor sexuale este mai mare in fanteziile de acest tip.

Salvare si confort oferit vecinei. Sunt fantezii in care se ofera suport emotional, ajutor vecinei, urmarindu-se mai apoi o experienta sexuala totala dupa ce ai fost principalul salvator si cel care a fost implicat in oferirea de suport emotional ce nu exista pana atunci.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *