web analytics

A fost o zi cu mult vânt, de început de primăvară, când perechea de îndrăgostiți la distanță s-au întâlnit pentru o după-amiază de explorare. Din moment ce călătoresc pentru a se întâlni, au explorat o mulțime de zone rurale, iar asta include de obicei o rundă de sex. Există câteva stânci, subpasaje și mese de picnic care ar putea spune o poveste bună.

Sincronizarea noastră a fost aproape perfectă, ieșind de pe autostradă. Am găsit un loc bun pentru a ne încărca într-un singur vehicul, în grabă, după ce am avut parte de un salut frumos, cu o îmbrățișare strânsă, un sărut lung și un pic de șicanare. Optând pentru sandvișuri la pachet și înarmați cu o hartă rudimentară, am luat-o pe traseul spre sud de pe autostradă. Cu centura pusă pe drumul de autostradă, reușim totuși să ne atingem, mâna ei se sprijină pe coapsa lui, în timp ce brațul lui este așezat pe umerii ei, poartă o conversație plăcută și jucăușă timp de 20 de minute de drum.

Ziua este însorită și încălzește interiorul pick-up-ului. Ieșind de pe autostradă pe un drum de pământ, oprește peste câțiva metri, punând-o în parcare și apoi desprinzându-și iubita, o alunecă spre el dorind să-și continue salutul. Ea se conformează cu plăcere, se grăbește să se apuce între picioarele lui pentru a i se scula, iar el se apucă să-i mângâie pe sub pulover sânii rotunzi și fermi. Un nor de praf îi avertizează că vine cineva.

Ea rămâne pe loc în timp ce el bagă mașina în viteză și pornește încet pe drumul de pământ. În timp ce mâinile lui se ocupă de volan, ea se ocupă de membrul țeapăn dintre picioarele lui. Se freacă peste țesătură și se afundă sub fundul lui și apoi îl sărută pe ureche, provocându-i fiori pe șira spinării. La cotitură este o potecă mică ce duce spre lac și spre niște faleze înalte. Drumuri de cretă albă și copaci mărăciniți împânzesc peisajul până când ajung la o întoarcere cu parcare. Se opresc într-un loc și se înfruptă din prânz, alimentându-se pentru o drumeție bună și o zi de explorare, cu vânt sau nu, pentru că, în acest moment, începea să se întețească. Așa că, în timp ce mănâncă, studiază zona și se studiază unul pe celălalt cu o privire „game on”.

Se îndreaptă spre poteca înaltă pentru a coborî. Se țin de mână de cele mai multe ori și se opresc să se sărute și să se îmbrățișeze atunci când este posibil. Ajungând pe un teren stâncos, deoarece acum intrau în stâncile de deasupra lacului. Acolo, chiar în vârf, se afla un mic câmp pe care puteau să se așeze și să se relaxeze, să-și tragă sufletul și să se bucure de priveliște. Dar cu toate preludiile, cuplul se implică din nou unul în celălalt. În curând se sărută și își caută pielea.

El este primul care are acces sub puloverul ei și o eliberează de sutien, apoi îi împinge puloverul în sus pentru a-i expune burtica plată și cei doi sâni aproape perfecți. Rotunzi, supli și care imploră să fie lingeți și gâdilați. Îi urmărește sărutările pe burtă și până la un sfârc, trăgându-l încet între buze. Își învârte limba pe vârf, apoi îl suge.

Spatele i se arcuiește în timp ce plăcerea îi călătorește de la sân la clitoris. Lăsând acel sfârc și sărutându-l pe vale și urcând pe celălalt, el face același lucru, trimițând un alt fulger de plăcere prin ea. El îngenunchează între picioarele ei, privindu-i sfârcurile întărite în timp ce îi descheie blugii. Un nasture pe rând, cu un sărut. Fiecare nasture expune mai mult din ea în lumina puternică a soarelui și în briza răcoroasă.

Sărutându-i chiloții mătăsoși și inspirându-i sexul dulce, îi ridică fundul și i-i scoate de sub ea. Trăgând atât chiloții, cât și blugii peste coapsele ei și în jos pe tibii, odihnindu-i și legându-i picioarele și picioarele de o parte și de alta a genunchilor lui. Acolo, expusă în fața lui, cu sfârcurile ei tari crescând și coborând, cu genunchii lărgindu-i-se și cu simțurile ei intensificate, dorindu-l.

El zâmbește larg în timp ce îi vede păsărica rafinată, buzele strălucind în lumina soarelui, briza provocându-i senzații neașteptate de încântare. Având acum acces deplin, nu se grăbește și îi masează tandru clitorisul cu cercuri ușoare, înainte de a mări presiunea, lăsând-o să se bucure de primul val de plăcere care o cuprinde în timp ce el se uită cu dragoste în ochii ei căprui și strălucitori. Când simte că ea își revine din starea de înălțime naturală, el continuă să o înnebunească introducând un deget în fanta ei umedă, făcându-i să revină la o stare aproape frenetică, apoi introducând un alt deget pentru a-i masa vaginul.

Apoi se îndreaptă spre vârf și începe să îi frece punctul G, exact așa cum îi place ei, încet și constant. Crește treptat ritmul și presiunea, ea scâncește de încântare și îl roagă să continue, iar când ritmul devine frenetic, ea geme de plăcere. Ca și cum ar fi în mintea ei, el aplică presiune și își lasă degetele pe locul magic, iar ea ajunge la un orgasm intens și călărește valul de plăcere pentru ceea ce i se pare o eternitate. El se apleacă peste ea și o sărută în timp ce ea revine la realitate. Ea îi întoarce sărutul cu nerăbdare și își strânge picioarele în jurul lui, atât de recunoscătoare că el este iubitul ei și că o duce la înălțimi atât de mari.

Se desprinde de sărut și se îndreaptă din nou spre corpul ei, știind că trebuie să-i guste nectarul minunat. Se oprește pentru a-i trezi clitorisul, mișcându-și ușor și învârtindu-și limba pe el, aducând-o din nou într-o stare de mare excitare. Apoi alunecă puțin în jos și își trece limba pe toată lungimea fantei ei, în sus și în jos de câteva ori, înainte de a-și concentra eforturile în interiorul ei. Îi linge sucul delicios și o face să intre într-o nouă frenezie; în curând este răsplătit pentru eforturile sale, primind o inundație gustoasă din dulceața ei.

Ieșe pentru a mai respira puţin, dar începe curând să o sărute și să o maseze pe piciorul ei gol, împingând tensiunea spre picioare, apoi îi freacă piciorul și îi ciugulește degetele de la picioare, după un timp decide că nu vrea să o lase dezechilibrată și se întinde pentru a-i scoate pantalonii de pe celălalt picior. Acest lucru o lasă complet expusă în soarele cald și în briza rece, dar ea este atât de prinsă în momentul respectiv și total cufundată în intimitate încât nu-i pasă și oftează în timp ce el își continuă atingerea magică pe celălalt picior.

După ce a relaxat-o complet și a satisfăcut-o, se întoarce la vaginul ei, lingând și atingând tot ce putea. Îi masează clitorisul umflat cu limba și îi masează cu degetele interiorul miezului. Luând-o din nou în plăcere și dorință sexuală completă, în timp ce se apropie de un nou punct culminant, el începe să îi introducă un deget în anus, acesta fiind bine lubrifiat de sucurile ei și alunecând destul de ușor înăuntru.

În timp ce se întâmplă acest lucru, el introduce și două degete în păsărica ei îmbibată și începe să îi bată clitorisul cu limba. Jocul s-a terminat când ea explodează în cel mai mare orgasm de până acum. Gemând și contorsionându-se de plăcere în timp ce valuri peste valuri îi învăluie întregul corp, ea îl călărește o vreme, iar el simte că trebuie să o lase să se relaxeze. Se ridică și se întinde cu ea pe stâncă, doar ținând-o în brațe și lăsând-o să se bucure de moment. Să o mulțumească este cea mai mare bucurie din viața lui, iar el este mulțumit că a făcut o treabă atât de temeinică.

Întinși la soare și în briza puternică și răcoroasă, corpurile lor se refac rapid. Cu un zâmbet diabolic, ea se apleacă spre el și îi dă un sărut dur și pasional înainte de a-l împinge în poziție de drepți și, în timp ce-i freacă arborele dur prin blugi, îi spune că trebuie să i-l ia. Ea se apucă imediat de nasturii blugilor lui, dorind să elibereze scula țeapănă din limitele ei. De îndată ce reușește să le desfacă pe primele două, o rafală uriașă de vânt suflă și îi ridică blugii de la sol și îi ridică peste stâncă, spre apa de jos.

Fiind un adevărat gentleman, își pune repede nasturii la butonieră și se îndreaptă spre potecă. Se îndreaptă rapid spre malul apei, sperând că blugii nu vor fi prea departe pentru a fi recuperați. Este ușurat când constată că sunt încă în stânci, la câțiva metri distanță de apă. Până acum, ea și-a pus chiloții și puloverul și stă întinsă pe câmpul de deasupra, dându-i indicații pentru blugii rătăciți. În curând, aceștia sunt în posesia lui, iar el își croiește drum înapoi pe poteca abruptă.

La sosire, ea îl îmbrățișează cu recunoștință și își dă seama că el este obosit de la urcare și că vor trebui să aștepte puțin înainte de a-i satisface nevoile. Dar amândoi știu că se va întâmpla. Deocamdată, au o amintire amuzantă a unei aventuri grozave într-o zi cu vânt în câmpiile înalte.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *