web analytics

Cornelia trecea de vârsta a doua și era frustrată. Nu știa de ce se simțea frustrată sau cum să facă față acestei frustrări. Cei douăzeci de ani de căsnicie fuseseră ani buni, iar cât timp soțul ei fusese în viață, ea nu simțise nicio frustrare. Îi lipsea soțul de mai bine de trei ani și învățase să trăiască singură și să-și construiască o viață nouă și plină de împliniri, care ar fi trebuit să-i aducă cel puțin mulțumire, dacă nu fericire – dar nu era așa!

În calitate de profesoară de limba engleză la liceu, Cornelia a fost deseori la curent cu diverse festivaluri de vară și programe pentru intelectuali, care erau atât educaționale și îmbogățitoare din punct de vedere profesional, cât și interesante. În acei ani, când fusese căsătorită, evitase astfel de programe, dar, după trei ani, le-a văzut ca pe o posibilă modalitate de a umple un gol în viața ei.

Era ianuarie când s-a înscris la un program de cinci nopți de operă în aer liber într-un oraș îndepărtat și, pentru prima dată de la moartea soțului ei, a început să manifeste un interes. A rezervat o garsonieră mică la un preț extravagant și a închiriat o mașină sport decapotabilă pentru călătorie. Până la jumătatea lunii februarie, totul era pregătit pentru călătorie.

Cam în același timp a început să se gândească la niște idei profund intime, genul de gânduri care ar putea duce la dezaprobarea societății din jurul ei. Și-a dat seama că era frustrată și nefericită. Apoi, în timp ce se gândea la cauzele probabile, și-a dat seama că lipsa sexului și a unui bărbat se afla probabil la baza frustrării ei. În iunie, urma să călătorească într-un oraș îndepărtat, unde era necunoscută și neobservată de ochii comunității sale.

Poate că ar putea găsi un bărbat potrivit și să se bucure de o partidă bună de sex! Apoi au apărut îndoielile. De peste douăzeci de ani nu mai fusese nici măcar în preajma unui bărbat în afară de soțul ei și nu avea nici cea mai mică idee despre cum să atragă unul. Cu toate acestea, pe tot parcursul lunilor de primăvară, gândul la un bărbat și la o partidă de sex revenea mereu și îi aducea o anumită plăcere.

În timpul zborului spre programul ei de operă, într-o zonă îndepărtată a țării, gândurile Corneliei la o întâlnire și la un bărbat păreau să prindă rădăcini și, deși o nega chiar și pentru ea însăși, știa că avea de gând să facă ceva.

În timp ce își părăsea avionul, își lua mașina și se muta în apartamentul închiriat, ochii ei erau la pândă după bărbați singuri, în special bărbați mari, puternici, musculoși și cu mult sex-appeal! A simțit că simțurile ei sunt în alertă maximă. Dintr-o dată își dorea un bărbat. Avea nevoie de un bărbat. Era acum o constrângere! A făcut duș, s-a îmbrăcat și s-a pregătit pentru operă.

Câteva ore mai târziu, s-a așezat la operă și a fost absorbită de muzică și de spectacol. În timp ce stătea confortabil, asistând la seducțiile și aluzii sexuale ale operei, a simțit cum propriile simțuri se accelerează și primele semne ale poftei se manifestă în interiorul ei. În mod ciudat, pe măsură ce își simțea corpul răspunzând la circumstanțele excitante din spectacolul din fața ei, Cornelia părea că nu mai este împovărată de frustrările și preocupările sale.

În pauză, îi era sete și s-a gândit să bea o cafea; apoi, realizând că nu era observată, poate că ar fi trebuit să bea ceva mai tare. Și-a părăsit scaunul și s-a dus la zona de răcoritoare, unde s-a pus la coadă pentru o băutură și s-a gândit la alegerea ei – Alcool și cafea, a decis. În timp ce își dădea comanda, bărbatul de la coadă din spatele ei a vorbit: „Bună alegere.” S-a întors să-l vadă pe bărbat și a știut imediat că era bărbatul pe care căuta să-l seducă. Păr cărunt, cadru musculos, îngrijit și îngrijit și, mai presus de toate, era sexy!

Câteva minute mai târziu, pe măsură ce cei doi se îndepărtau de mulțime, au căzut într-o conversație informală și de familiarizare. „De unde ești?” „Cum ți-a plăcut spectacolul?” Cum e băutura ta?” Fiecare a încercat să mențină conversația și să o dezvolte în ceva mai mult. Pentru Cornelia a fost mai ușor decât ar fi sperat – aproape ca și cum David ar fi încercat să o seducă. Apoi a venit realizarea, când s-a uitat direct în ochii lui și a confirmat ceea ce dedusese. A vorbit: „E mai confortabil la mine acasă”, a spus ea, și, cu asta, s-au eliberat două locuri pentru actul al treilea.

În timp ce Cornelia şi David, acesta era numele lui, sau era? Nu mai era sigură și a decis că oricum nu conta, au intrat pe ușă, s-a simțit ciudat de stânjenită, așteptând ce urma să se întâmple. Ce era de așteptat? Ce ar trebui să facă? Își simțea îngrijorarea crescândă.

În timp ce se gândea la situație, nu trebuia să se îngrijoreze, pentru că în curând a simțit cum brațele puternice ale lui David o înconjoară, iar el și-a îngropat fața în părul ei și i-a șoptit la ureche: „Ești frumoasă”. Cuvintele au trimis un fior prin ea în timp ce simțea cum îi crește pofta. Aproape că a zâmbit când s-a gândit ce bun mincinos trebuie să fie cu siguranță. Apoi, în timp ce el a continuat să-i sărute gâtul și urechea și să-i șoptească cuvinte liniștitoare, „Pielea ta este atât de moale și fină.” Când buzele lor s-au întâlnit, Cornelia a fost cea care și-a trecut limba printre buzele sale.

Au fost mai multe cuvinte liniștitoare, în timp ce mâinile lui David au început să se plimbe liber pe corpul ei îmbrăcat, în timp ce el continua să o adore cu cuvinte, și nu mai conta dacă cuvintele lui erau adevărate sau nu. Ea voia să le creadă! Voia să fie adorată, iubită și penetrată zdravăn şi adânc, cât mai adânc.

În timp ce se dezbrăcau reciproc, Cornelia s-a trezit excitată, aproape dincolo de orice imaginație. Fiecare mângâiere adoratoare o împingea spre noi culmi de pasiune. Fiecare sărut o inspira spre noi culmi. Apoi, când sânii ei au fost dezveliți și David și-a aplicat gura pe sfârcurile ei, ea a strigat instantaneu. Senzațiile erau dincolo de ceea ce putea suporta în tăcere.

Dintr-o dată, s-a trezit complet dezgolită și a simțit euforia. David și-a continuat laudele: „Atât de frumoși!” sâni incredibili!” și Cornelia a fost conștientă că el o adora și cu privirea. Dintr-o dată, era mândră de ea însăși și de corpul ei.

Când buzele lui s-au mutat de pe sfârcuri și i-au trecut pe burtă, și-a dat seama de intenția lui. Nu mai fusese niciodată răsfăţată oral până atunci – soțul ei nu voise să o facă, iar ea nu văzuse nicio nevoie! Cu toate acestea, gândul i-a provocat un fior în timp ce se pregătea să accepte această nouă senzație pentru prima dată.

David era un expert, în timp ce buzele lui se îndreptau spre labiile ei, iar degetele lui despărțeau acele buze pentru a-i expune carnea interioară moale. Răsuflarea lui fierbinte îi atingea degetele. Buzele și limba lui se jucau cu ea ca un dirijor care conduce o simfonie pentru a scoate la iveală bogăția plăcerii ei. Ea s-a bucurat de sentimentele ei.

Când buzele lui i-au găsit clitorisul și l-au sărutat și mângâiat ușor, Cornelia a reacționat. Nu a mai putut aștepta și l-a tras pe David peste ea și în poziția clasică a misionarului cu îndemnul: „Te vreau în mine acum!”.

Simțea urgența și nevoile ei ca niciodată înainte și a fost momentan frustrată când el a găsit prezervativul și l-a pus pe penis rapid. În timp ce David se poziționa și își plasa penisul în dreptul vaginului ei, aşteptând să intre cât mai adânc în ea, Cornelia i-a şoptit temătoare: „Te rog, fii blând. A trecut mult timp.” Neștiind prea bine la ce să se aștepte, ea s-a pregătit pentru intrarea lui, dar, pe măsură ce mădularul lui mare a alunecat în păsărica ei și a început să-i exploreze adâncurile, a simțit doar plăcere. A strigat într-un sunet animalic, jos, gutural și vorbind într-o limbă pe care numai un amant o putea înțelege.

Cornelia se întindea acceptând împingerile lui David cu împingeri contrare ale ei, lente, tandre și senzuale, exact așa cum îi plăceau! S-a simțit brusc liberă – eliberată de frustrarea și de anxietatea care o chinuiau de ani de zile. A devenit mai agresivă și mai pretențioasă în împingerile ei de răspuns, pe măsură ce își exprima noua libertate.

Apoi, de obicei blând, David a început să o pătrundă cu împingeri mai ferme și mai hotărâte, iar ea și-a ridicat fundul de pe pat pentru a le întâmpina de fiecare dată. Odată cu creșterea pasiunii lor, a crescut și violența, iar violența crescută a generat și mai multă pasiune și violență.

Prea curând, Cornelia a simțit cum corpul ei începe să atingă apogeul. Fluxul de fluide corporale a crescut pe măsură ce mintea și corpul ei răspundeau pasiunilor sale din ce în ce mai mari. Apoi, toți acei ani de frustrare și de nevoi neîmplinite care o chinuiau de atâta timp păreau să se scurgă odată cu coborârea ei dintr-unul dintre cele mai bune orgasme din viața ei și se scurgeau din ea odată cu acele fluide corporale făceau o băltoacă uriaşă pe așternut.

În timp ce stătea în brațele bărbatului ideal, bucurându-se de răsfăț, s-a simțit în sfârșit liberă. L-a privit pe bărbatul care tocmai i-o trăgea și i-o trăgea bine – nu a simțit nimic în afară de un eventual „mulțumesc” politicos și cu siguranță nu ar fi existat angajament.

O oră mai târziu, l-a condus pe David la mașina lui în parcarea de acum goală și l-a sărutat rapid înainte de a se îndrepta spre mica ei mașină sport închiriată, cu capota coborâtă. Era complet liberă și fericită.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *