web analytics

Emilia stătea pe scaunul ei visând la ziua în care, în curând, îi va săruta din nou buzele. Simplul gând al ultimei lor întâlniri îi dădea fiori pe șira spinării. Tânjea după felul în care gura lui o mângâia pe a ei atât de ușor. Își dorea să simtă din nou căldura mâinilor lui pe sânii ei dureroși. Îi plăcea felul în care se simțea penisul lui tare alunecând în interiorul păsăricii ei umede și primitoare. El completa o parte atât de animalică din ea, o parte din ea care rămăsese latentă în cea mai mare parte a celor 27 de ani ai ei. El era ceva special pentru ea, și era mult mai mult decât aspectul sexual.

Florin era de aceeași vârstă cu Emilia, dar era mult mai înțelept decât vârsta sa. Era un expert în arta orgasmului feminin. Sau cel puțin Emilia credea că este. El a atins-o și i-a provocat fiori prin fiecare terminație nervoasă din corp. Era un amant adevărat, genul de iubit despre care o femeie ar fi citit doar într-un roman de dragoste de doi bani. Unul care te-ar fi devastat, te-ar fi lăsat fără suflare și ar fi transformat chiar și cea mai timidă femeie într-o amantă desfrânată.

Urma să fie la ea acasă în mai puțin de trei ore. Inima ei a început să bată cu putere; pulsul îi creștea cu gândul la el. Atingerea lui, senzația limbii lui lingându-i clitorisul, totul era prea mult. A încercat în zadar să-și limpezească mintea. Nimic nu a funcționat. El îi lăsase această imagine, o marcase cu propriul său semn secret, sexual. Niciun bărbat nu o va mai satisface vreodată așa cum o putea face el. Nu ar fi vrut niciodată ca un alt bărbat să încerce.

În cele din urmă, s-a auzit un ciocănit la ușa ei. Inima ei a tresărit şi parcă s-a încordat puţin. Nu-i venea să creadă că era chiar el. Lunile în care fusese despărțită de căldura pe care i-o oferea el se terminau în sfârșit. În sfârșit, putea să respire și să simtă că poate trăi din nou.

A deschis ușa încet, anticipând zâmbetul de pe fața lui sexy, și nu a fost dezamăgită. El i-a apucat părțile laterale ale feței cu ambele mâini la fel de ușor cum o persoană ar culege o floare delicată. Și-a coborât încet gura spre a ei. Buzele lor s-au întâlnit și au oferit unul altuia sursa de viață care îi lipsea de luni de zile. Limbile lor s-au întâlnit într-un dans primitor, încântându-se reciproc. Ea s-a topit la atingerea lui. Își dorea ca Florin să o răpească, să-i smulgă toate hainele și să o facă din nou a lui.

El avea de gând să facă din asta o noapte pe care Emilia să nu o uite niciodată. Își dorise atât de mult să fie în preajma ei tot timpul, așa că în seara asta avea de gând să facă ca timpul pe care îl aveau să dureze pentru totdeauna. Voia să se asigure că, atunci când ea se culca singură noaptea, gândurile ei sexuale, când își freca clitorisul în extaz, erau alimentate de penisul lui palpitant. Știa că era deja așa și ceva în legătură cu asta îi făcea penisul să se umfle. Doar gândul la ea îl făcea să aibă o erecţia instantanee. Pe cine păcălea el; atingerea ei îl otrăvise la fel de mult pe cât o otrăvise el pe ea. Erau conectați pentru totdeauna.

Florin a luat-o pe Emilia de mână și a condus-o pe scări până în dormitor. A închis încet ușa în urma lor, închizând restul lumii. Nimic nu mai conta în afară de faptul că erau împreună. A stins toate luminile și a manevrat prin cameră, aprinzând cantitatea perfectă de lumânări. Totul era doar o încercare de a face totul mai special.

Emilia stătea acolo, fără să știe dacă genunchii ei se mai puteau susține mult timp. În cele din urmă, a venit la ea. I-a plantat cel mai sexual sărut pe buzele ei suple, absorbind fiecare bucățică de putere pe care o mai avea în corp, învăluind-o cu el. A împins-o încet pe spate, pe jumătate întinsă pe pat. Apoi a ajuns la talia pantalonilor ei, descheindu-i încet cu gura.

A alunecat pe corpul ei cu mâinile până la sânii ei fermi și mari. Cuprinzându-i foarte ușor, Florin a început să-i tortureze sfârcurile, făcându-le să doară și să se ridice în erecție. Apoi a început să-i descheie bluza. Își dorea atât de mult să îi smulgă toate hainele și să îi ia sfârcurile dulci în gură, dar s-a folosit de reținere. Știa că în timp avea să le guste suculența și să simtă parfumul femeii care îi stăpânea sufletul.

Emilia și-a lăsat mâinile să alunece libere pe fața lui. Știa că era al ei. Și-a coborât mâinile până la talia lui. I-a desfăcut în grabă pantalonii și i-a simțit cum alunecă pe podea. Acum știa că nu mai era cale de întoarcere.

Stăteau unul lângă altul pe patul matrimonial, pe jumătate goi. Florin a ajuns din nou la sânii ei. De data aceasta, Emilia nu a ezitat; era aproape ca și cum ar fi știut ce gândea el înainte ca el însuși să știe. Și-a arcuit spatele, așezându-și sânii chiar în mâinile lui puternice și primitoare. A început să simtă o furnicătură în clitoris și o căldură care creștea între coapsele ei.

Abia aștepta să o guste pe toată. S-a întins încet în spatele Emiliei, eliberând strânsoarea pe care sutienul ei transparent și fragil o avea pe monturile ei mari. A suspinat în sinea lui și apoi și-a coborât gura până la capăt.

„Simt că o să mor dacă nu gust măcar câteva dintre bomboanele tale, iubirea mea”, a șoptit el pe un ton răsuflat. A început să coboare pe corpul ei. A simțit-o cum tremura și se agita. Amândoi știau ce urma să se întâmple și avea să fie un paradis.

A întâlnit marginea chiloților ei cu un sărut moale și tachinos. Genul care aproape că gâdilă, dar se simte atât de bine. I-a desfăcut picioarele încet, simțind focul pe care doar câteva atingeri și sărutări simple îl alimentaseră. Era atât de mulțumit de el însuși, încât reacția pe care o obținea era aproape fizic prea greu de stăpânit. Își simțea durerea penisului său singuratic în boxeri. Își dorea cu ardoare să o strecoare adânc în pizda fierbinte a Emiliei. Avea nevoie de asta. Dar trebuia să mai aștepte.

Folosindu-se doar de gură, a scăpat-o de chiloții ei uzi. A sărutat-o pe toată suprafața ei, trăgându-și limba pe interiorul coapselor. Trebuia să mănânce piersica care îl aștepta. Avea nevoie de ea așa cum cineva are nevoie de aer. Gândurile îl consumau atât de mult încât s-a aruncat și a devorat-o. I-a desfăcut buzele păsăricii și și-a strecurat limba adânc înăuntru. A început să lingă toate sucurile pe care sărutările lui le creaseră.

„Doamne, iubito, ai un gust mult mai bun decât îmi amintesc vreodată, trebuie să te am”, i-a spus el, în timp ce începea să-și piardă capacitatea de a vorbi sau chiar de a se concentra la altceva în afară de ei doi.

„Ia-mă, Florin”, a spus ea, gâfâind după aer.” Vreau să-ți simt limba alunecând pe clitorisul meu. Vreau să te simt cum îți împingi limba în mine în timp ce mă faci să ejaculez. Vreau să mă lingi atât de mult timp și să mă sugi până mă usuci.”

S-a întors cu plăcere la muncă. Pentru el, să-i ofere plăcere era suficient, aproape mai satisfăcător decât propriile orgasme vulcanice la care îl ajuta. A lins în cercuri mici în jurul clitorisului ei, dansând în jurul lui, dar fără să exercite niciodată o presiune directă pe movila ei în creștere. Apoi a luat-o încet în gură, sugând-o ușor. Știa că nu putea decât să o facă să se simtă astfel.

Emilia s-a întins întins atunci pe pat, gemând de plăcere. Gâfâia după aer și încerca din răsputeri să nu-și piardă controlul. Prinderea pe care o avea de capul patului era pe punctul de a-i face mâinile să o doară, dar nu i-a păsat. Și-a arcuit păsărica în el.

Își împingea șoldurile cu fiecare mișcare a limbii lui fierbinți pe păsărica ei. Era pe punctul de a erupe. Respirația sa a devenit foarte grea și rapidă. El a zâmbit pe dinăuntru, știind că era pe cale să-i potolească setea cu gustul lichidelor ei.

Mișcându-și limba mai repede, Florin a adus-o pe Emilia la limita sănătății mintale și i-a făcut tot corpul să tremure. El știa că în câteva secunde ea va ceda. Din ce în ce mai repede, limba lui se învârtea. Apoi i-a înghițit clitorisul în gură. Asta a fost tot ce a fost nevoie.

„Da”, a strigat ea ușurată. „O să am orgasm, da iubitule”, a strigat ea suficient de tare încât să trezească tot orașul. Trupul ei s-a scuturat și s-a contorsionat sub gura lui pentru ceea ce a părut a fi ore întregi. Se simțea atât de completă.

S-a apropiat de gura ei și i-a așezat un sărut pe buzele uscate. Își pierduse toată umezeala din cauza gâfâielii puternice pe care o provocase. S-au sărutat la nesfârșit, felul ei de a-i mulțumi pentru ușurarea ei.

Emilia l-a împins tunci pe Florin pe spate. „E rândul meu”, a spus ea în timp ce-și lingea buzele, dându-i de înțeles planurile ei. Și-a coborât capul până la scula lui dureroasă. Și-a luat limba și a lins capul arborelui lui palpitant și a zâmbit. „MMMM, și tu ai un gust de rai”, a spus ea cu un zâmbet diabolic, chiar înainte de a-l lua în gură. Ea a strecurat încet centimetru cu centimetru din penisul lui tare în interiorul gurii ei, luându-l cât de adânc putea să ajungă. Simțea nevoia să-l guste și să-l lingă la fel de mult ca și el pe ea.

Ea i-a scos penisul, învârtindu-și limba în jurul fiecărui centimetru, absorbind fiecare curbă și creastă. Și-a mutat gura pentru a-i suge ouăle. Le-a luat pe fiecare spre interior și le-a supt. Apoi și-a îndreptat limba din nou spre penis, mișcându-și limba de-a lungul drumului. L-a luat din nou înăuntru, dar nu încet de data asta. A săltat în sus și în jos pe el cu furie. L-a simțit alunecându-și mâna înapoi între coapsele ei, până la locul acela obraznic.

„Emilia, Doamne, te-ai udat din nou, dragostea mea”, a spus el în timp ce își strecura un deget în păsărica ei udă. Îi plăcea felul în care o atingea. Îi sugea scula ca o persoană care încearcă să scurgă veninul dintr-o mușcătură de șarpe cu clopoței, iar el îi arăta cu degetul în păsărică. A început să-i simtă scântei în timp ce simțea cum i se construiește un alt orgasm.

„Vreau să te simt cum mă înghiți în întregime; ia-mi scula adânc în gura ta”, a spus Florin. „Vreau să ejaculez în gura ta și să te văd cum mă guști.”

Ea l-a obligat. Își dorea la fel de mult ca și el. L-a luat adânc înăuntrul ei, simțind cum trepidațiile devin tot mai puternice, până când el nu s-a mai putut abține, revărsându-și toată dorința lui fierbinte în gura ei. Ea a absorbit până la ultima picătură. L-a lins până și când totul s-a terminat.

Florin a răsturnat-o imediat pe spate pe pat. Ea nu se aștepta la ceea ce se întâmpla. El i-a acoperit din nou sânii cu gura. Îi sugea sfârcurile ca un om care nu mai mâncase de luni de zile. I-a desfăcut picioarele și, în aceeași mișcare, și-a strecurat bărbăția palpitantă în interiorul ei.

„Ohhhhhhhh.” a fost tot ce a reușit să murmure în timp ce stătea întins în ea pentru o clipă, fără să se miște deloc. „Mă simt ca și cum aș fi în sfârșit din nou acasă”, a urmat el.

Emilia și-a ridicat șoldurile pentru a-i invita mădularul să intre mai adânc în ea. Avea nevoie ca el să i-o tragă acum. Nu mai avea capacitatea de a aștepta, în timp ce-și proptea pelvisul împotriva lui. El cunoștea acest semnal. A început să-și împingă mădularul în ea, încet la început. Alunecând până la capăt înăuntru și apoi ieșind din nou. O făcea să se simtă de parcă ar fi murit de extaz.

„Florin, nu mă tortura așa. Te aștept de luni de zile. Fă-mă să mă simt din nou întreagă.”, l-a implorat ea. Știa că îi era nevoie de toată voința lui ca să nu i-o tragă ca și cum nu ar fi existat ziua de mâine. Chiar îi spusese asta în conversațiile lor. Avea nevoie de ea, așa cum și ea avea nevoie de el.

Acestea fiind spuse, Florin a rostogolit-o pe Emilia pe o parte, fără să piardă legătura dintre penisul lui și păsărica ei umedă. Ea gemea pentru el. El a alunecat adânc în ea, umplând-o pe toată cu o singură împingere. A început să o lovească din ce în ce mai tare în păsărica ei. Era atât de adânc în ea. Ea își legăna șoldurile pentru a întâmpina fiecare împingere cu atâta forță. Avea nevoie să fie dominată de el, condusă de el. Era a lui pentru totdeauna și nu mai era cale de întoarcere.

Trupurile lor se legănau împreună, aproape ca un refren de cântec, construindu-se până la marele crescendo care urma să se întâmple. Erau ca două persoane modelate în ceea ce erau împreună. Chiar se completau unul pe celălalt. Emilia şi Florin erau acolo, uniţi, s-au sărutat și au explorat corpurile înfierbântate, simțind fiecare centimetru.

„Emilia, pielea ta este ca de catifea. Tânjesc să o ating când nu sunt prin preajmă. Ești o femeie uimitoare, iubito. Ești gata să explodezi, iubirea mea, pentru că eu sunt”, a spus el pe un ton asigurat. Cu asta, s-a agățat strâns de fundul ei, trăgând-o cât de aproape pot fi doi oameni. I-a umplut păsărica cu sperma lui, declanșând cel mai intens orgasm pe care ea îl experimentase vreodată-

După ce totul s-a terminat, s-au ținut în brațe, sărutându-se, mângâindu-se. Au adormit așa. Tot ce știau era că viitorul lor avea să fie minunat și plin de astfel de momente minunate.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *