web analytics

Sexul relaxat, în cameră, nu se compară cu nimic

0

Am auzit dușul curgând în timp ce mergeam spre camera mea. Parfumul care umplea încet holul era delicios. Ușa s-a deschis brusc și Ana Maria a ieșit în fumul aburind, cu halatul ei roșu mătăsos pe ea și cu părul atârnându-i liber în jurul feței. Avea acel aer proaspăt, de parcă era revitalizată și gata să se relaxeze. S-a îndreptat încet spre camera ei și, pe măsură ce se apropia de ușă, a început să își dezlege halatul; a făcut-o puțin prea devreme, pentru că i-am zărit puțin sânii goi înainte să închidă ușa.

M-am uitat rușinată la podea. Simțeam că ceva se agită în mine; în afară de senzația de puls între picioare. Nu mai puteam să am fantezii cu Ana Maria. Cum de am lăsat lucrurile să ajungă atât de departe? Suntem prieteni atât de buni, iar eu am un fel de prietenă, dacă pui la socoteală faptul că te culci de două sau trei ori pe săptămână cu aceeași fată drept o relație.

Ana Maria nu era de nasul meu. Era fata aceea care nu știa cât de fierbinte era și cât de mult trebuie să se gândească bărbații și femeile la ea dezbrăcată și să aibă fantezii cu privire la lucrurile obraznice pe care i le-ar putea face. Era colega mea de apartament și oricât de mult aș fi vrut să o prind de patul meu sau de banca din bucătărie, nu aș fi putut să o fac.

M-am trezit târziu, fără să fac nimic altceva decât să mă uit la televizor. Am auzit ceva venind din camera alăturată; am închis televizorul, încercând să-mi dau seama ce era zgomotul. Destul de repede, mi-am dat seama că era un geamăt, un geamăt sexual înăbușit. Penisul mi s-a sculat instantaneu. Gândul că Ana Maria era alături de mine și se masturba mă excita peste măsură.

Mi-am înfășurat mâna în jurul mădularului meu tare și gros și am început să-mi mișc mâna în sus și în jos încet, am început să gem și eu. Mi-am imaginat ce-și făcea Ana Maria; mi-am imaginat-o folosind două degete pentru a-și freca clitorisul, apoi mutându-și mâna în jos și introducând încet un deget în păsărica ei umedă. În mintea mea, ea se legăna înainte și înapoi pe deget. A început să geamă tare, iar eu am făcut la fel, mi-am imaginat-o băgându-și două degete în păsărica ei și țipând de plăcere.

Eram atât de aproape să ejaculez și am început să gem atât de tare încât știam că mă va putea auzi cu siguranță. Destul de curând, am ascultat zumzetul scăzut al unui vibrator; gândul că ea își băga și scotea un vibrator în și din păsărica ei suculentă aproape că m-a făcut să mă scot cu cremă chiar acolo și atunci. Ea a început să-și strige gemetele, aproape țipând; mi-am dat seama că era aproape de punctul culminant. Mi-am imaginat-o frecând vibratorul pe clitorisul ei și apoi împingându-l în peștera ei roz și liberă. Îi puteam auzi gemetele tot mai apropiate; am început să mă masturbez mai tare și să-mi imaginez scula în păsărica ei gustoasă.

Gemetele mele erau mai apropiate și din ce în ce mai puternice; ne sincronizam perfect. Testiculele se intăreau din ce în ce mai tare, scula îmi pulsa de plăcere; am auzit-o pe Ana Maria cum se apropie de punctul culminant și a început să geme cuvintele „fuck yes”, îi puteam vedea în minte păsărica ei suculentă, iar vederea ei m-a făcut să explodez pe toată mâna mea. Îi puteam auzi țipătul înăbușit și mi-am imaginat cum ar fi fost să am păsărica ei suculentă care să ejaculeze pe scula mea tare ca piatra. M-am întins acolo gândindu-mă la dimineață și la cum ar putea fi ziua de mâine.

Când m-am dat jos din pat, Ana Maria plecase deja. Am stat acolo toată ziua gândindu-mă la ce se întâmplase cu o seară înainte. Ziua a trecut și Ana Maria nu s-a mai întors. Am început să mă gândesc că poate am scăpat și că nu va mai trebui să o văd, deși acest lucru m-a cam întristat, deoarece îmi place să o supraveghez când este acasă.

În jurul orei 9, a intrat pe ușă, arătând fierbinte și transpirată, de parcă era gata să plece chiar acolo și atunci în salon. A vorbit cu celălalt coleg de apartament al meu, spunându-i cum a fost la serviciu și mi-a aruncat un „bună ziua” prietenos. Apoi s-a îndreptat spre camera ei, după ce mi-a spus noapte bună și, spre surprinderea mea, mi-a făcut cu ochiul pe furiș.

Mi-a luat atât de mult să adorm. Stăteam acolo și mă întrebam ce ar fi putut însemna noaptea trecută pentru Ana Maria. Am adormit și am început să visez despre nimic. M-am trezit brusc; ceva era la picioarele patului meu. Am rămas întins încercând să-mi dau seama dacă visam sau nu. Apoi am simțit o mână mătăsoasă urcând încet pe piciorul meu, apoi buze moi sărutându-mi tibiile și urcând spre coapsele mele. Penisul meu a început să se agite și să se ridice.

Am simțit niște sâni goi frecându-se de picioarele mele, apoi o mână mi-a înfășurat penisul și am început să-i simt duritatea în strânsoarea ei. Am tras cearșaful în jos doar pentru a o vedea pe Ana Maria care se uita la mine cu cea mai înfiorătoare privire pe care am văzut-o vreodată în ochii ei. Și-a păstrat privirea la mine și și-a coborât încet gura în jurul vârfului penisului meu. L-a supt de parcă aș fi vrut să-i sug sfârcurile și m-a făcut să gem.

Mâna ei m-a gâdilat la testicule, iar eu m-am răsucit când și-a mutat mâna în jurul fundului meu și a început să-mi maseze anusul perfect. Gura ei s-a mutat în jos pe penisul meu și am fost surprins de câtă salivă era în ea; era atât de caldă și umedă, așa cum mi-am imaginat păsărica ei chiar atunci.

M-a înghițit adânc, iar eu aproape că am țipat. Am tras-o pe deasupra mea și am întors-o, astfel încât să fie sub mine. Am sărutat-o cu atâta pasiune și mi-am alunecat mâna pe corpul ei cu curbe sexy până la coapsele ei. Am tachinat-o dansându-mi degetele în jurul liniei bikini și trecându-mi accidental mâna peste clitorisul ei. Ea gemea în timp ce ne sărutam și a gemut și mai tare când mi-am strecurat degetul puțin în păsărica ei și am început să-i mângâi ușor clitorisul.

Era atât de umedă; știam că voi putea să mă strecor în ea și să ies din ea chiar în acel moment. Am început să-i sărut și să-i sug gâtul, ea s-a răsucit sub mine, iar eu am coborât până la sânii ei perfecți. I-am sărutat întregul sân și i-am lins sfârcul, iar mâna mea dansa în jurul clitorisului și a deschiderii păsăricii ei.

M-am agățat de sfârcul ei și am început să-l ling, lovindu-l cu limba ca și cum ar fi fost chiar clitorisul ei. Acest lucru a făcut-o și mai umedă, i-am băgat două degete în păsărica ei și am simțit-o cum pulsează și pulsează pe pielea mea. Mi-am scos mâna și mi-am supt degetele, ceea ce a excitat-o atât de tare încât a început să mă sărute atât de aspru ca o adolescentă amețită. Am coborât pe lângă stomacul ei până când am privit-o în față la păsărica ei curată și bărbierită, avea o pistă de aterizare care părea că fusese pregătită mai devreme doar pentru mine.

Coapsele ei străluceau de sucurile ei; am început să-i mișc încet clitorisul cu limba. A început să gemă și să mă roage să o mănânc, iar eu m-am aruncat cu toată forța; aveam păsărica ei pe toată fața mea. Avea un gust atât de dulce; vroiam doar să o mănânc pentru totdeauna. I-am devastat clitorisul, am început să i-l sug ca și cum i-aș fi supt sfârcul.

Mi-a arătat spre dulapul meu și am văzut că își cumpărase vibratorul cu ea; l-am luat și l-am pornit pe mic. L-am strecurat încet înăuntrul ei, iar ea a început să tremure de plăcere. I-am lins toată păsărica și am început să dau mai tare vibratorul. Mi-am dat seama că urma să ejaculeze și am început să o ling nebunește și să i-o trag tare cu vibratorul.

A început să-mi strige numele și, când a ajuns la punctul culminant, am retras vibratorul și mi-am băgat limba în păsărica ei, lingându-i toată gaura. M-a ghidat înapoi deasupra ei și m-a împins pe spate. Ana Maria s-a urcat deasupra mea și m-a tachinat cu păsărica ei umedă, lichidul ei vaginal se scurgea pe toată scula mea, iar eu mi-am împins degetele înăuntrul ei, apoi le-am lins ca să-i pot gusta dulceața.

I-a plăcut atât de mult încât s-a urcat pe corpul meu și s-a așezat pe mine, astfel încât păsărica ei era din nou în fața mea, iar eu i-am lins păsărica, curățând-o de spermă, sugând încet fiecare bucățică pentru a mă asigura că totul a dispărut. A alunecat pe corpul meu și s-a așezat pe penisul meu.

Am gemut și am început să strig numele ei; ea a făcut un salt de 180 de grade și a alunecat în jurul meu, astfel încât spatele ei era cu fața la mine. A alunecat în sus și în jos pe penisul meu tare ca piatra și a început să-mi cuprindă testiculele cu mâinile.

Am răsturnat-o și i-am prins mâinile pe patul meu; am intrat încet în ea; eram atât de adânc vaginul ei… Am găsit tot lichidul la care nu puteam să ajung. Urma să aibă orgasm din nou, simţeam asta în toată fiinţa ei şi în toată încordarea corpului.

Păsărica ei a început să pulseze în jurul penisului meu, iar eu am început să o penetrez cu putere. Îi sugeam sânii și mă frecam de clitorisul ei. Și-a înfășurat picioarele în jurul spatelui meu, iar eu m-am înfipt adânc în ea. Eram pe punctul de a ejacula; m-a împins de pe ea și s-a mutat în jos, spre penisul meu. L-a supt din greu; pentru mine era ca o a doua păsărică. Mi-a lins testiculele și mi-a tachinat vârful penisului cu limba. Eram atât de aproape de punctul culminant încât a trebuit să-mi scot scula din gura ei.

Am răsturnat-o în genunchi, iar ea s-a aplecat în fața mea. Fundul ei era atât de perfect încât îmi venea să-mi arunc toată sperma pe care o puteam produce pe el. Am intrat funduleţul ei, întinzându-mi mâna să îi simt sânii și clitorisul. Ea gemea de parcă ar fi vrut să vină și mă excita atât de tare încât eram în pragul orgasmului. Am gemut: „Ejaculează cu mine”.

Amândoi am început să gemem și să gemeam împreună; eu am început să strig şi mai tare numele ei. Simțeam cum păsărica ei începea să se contracte rapid, iar apoi am ejaculat împreună. Sperma mea s-a scurs în ea, iar când mi-am retras şarpele plin de spermă mult mai calm acum, s-a scurs toată pe picioarele ei. Ea s-a învârtit și a supt sperma rămasă de pe scula mea, ceea ce m-a făcut să ejaculez un pic mai mult în gura ei caldă. Am imobilizat-o din nou și i-am lins toată sperma de pe clitoris și din jurul coapselor.

Am deschis televizorul; nu m-am uitat la nimic în acea seară sau noapte, nu ştiu ce mai era, și am adormit fericit şi relaxat.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *