web analytics

Soţie de împrumut pentru un sex dumnezeiesc

0

După ce soția mea Ioana și cu mine am făcut prima noastră partidă în trei cu Marcel (un tip care locuia în complexul nostru de apartamente), am fost din ce în ce mai interesat de adevăratele ei sentimente și fantezii cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Marcel devenise în scurt timp un prieten apropiat și amândoi ne bucuram de compania lui. Întotdeauna am avut fantezii cu Ioana cu un alt bărbat, iar când am întrebat-o dacă vrea să facă sex în trei cu Marcel, mi-a spus că ar fi distractiv!

La prima partidă în trei cu Marcel nu a mers până la capăt cu el, era îngrijorată de ce aș putea crede eu despre asta. Chiar dacă eu o asigurasem și o reasigurasem că vreau să o văd făcând dragoste cu un alt bărbat (când ne-am căsătorit prima dată, am fost un nemernic atât de gelos, încât am avut noroc că a fost de acord cu o partidă în trei).

Într-o zi, în timp ce Ioana lucra, eu și Marcel stăteam la piscina complexului de apartamente. Vorbeam despre partida în trei pe care am făcut-o și despre cât de distractiv a fost și vorbeam despre data viitoare. I-am spus că mi-ar plăcea foarte mult să-l văd cum face dragoste cu ea fără ca ea să știe că mă uit. Mi-a raspuns că i se pare amuzant, pentru că își dorea să i-o tragă rău de tot, dar cum am putea aranja asta.

La acea vreme, eram șofer de camion. În multe ocazii, luam o încărcătură ca o favoare pentru dispecerul meu, așa că m-am gândit că asta ar putea fi povestea mea pentru Ioana. Dacă ar fi crezut că sunt plecat din oraș, ar fi mers mai departe? La urma urmei, acum avea undă verde.

Apartamentul lui Marcel avea exact același plan ca și al nostru, cu un dulap mare la 1,5 metri de pat. I-am spus că o poate invita la el, iar eu mă pot ascunde în dulap și îi pot urmări de acolo. Amândoi eram excitați de plănuirea acestei acțiuni malefice și am lucrat până la ultimul detaliu.

Când Ioana s-a întors acasă de la serviciu în acea seară, i-am spus că dispecerul meu m-a rugat să iau o încărcătură în weekend în altă ţară și am fost de acord. Întotdeauna părea dezamăgită că voi fi plecat în weekend. Mi-a spus: „Credeam că avem planuri cu Marcel în acest weekend”. I-am spus că îl sunasem și îi spusesem că voi fi plecat, iar el sugerase să ne întâlnim la cină sâmbătă seara. Am reasigurat-o că am crezut că ar trebui să meargă, pentru că nu-mi plăcea să petreacă tot weekendul singură.

S-a gândit puțin și a spus: „Bine, sună bine”. I-am spus: „Dacă vrei să te prostești cu el după cină, nu mă deranjează.” Ea a stat și s-a uitat la mine un minut, apoi a spus: „Singurul motiv pentru care am făcut prima noastră partidă în trei cu el a fost pentru că tu ai vrut să o fac. Am făcut-o doar pentru că tu ai vrut să te uiți”. „Păreai destul de entuziasmată de asta în timp ce o făceam”, am spus, zâmbindu-i. „Am fost, dar, asta pentru că știu că ție ți-a plăcut”. „Bine, am vrut doar să știi că nu mă deranjează.” Mi-a dat un sărut foarte sexy și mi-a spus: „Ești un pervers”.

A venit sâmbătă dimineața, m-am dus în curtea unde lucram și mi-am parcat mașina. Marcel m-a luat și m-a dus înapoi la apartamentul lui. Era o zi frumoasă, iar noi ne aflam înăuntru, dintre toate locurile. Am băut câteva beri și am trecut în revistă câteva detalii despre ce avea de gând să-i facă Ioanei dacă ea l-ar fi lăsat. Telefonul a sunat în jurul orei 13:00 și era ea. Marcel a înclinat telefonul astfel încât să pot asculta conversația.

„Mă gândeam să ieșim și să stăm la piscină și mă întrebam dacă vrei și tu”, a spus ea, cu vocea ei inocentă. El s-a uitat la mine, iar eu am dat din cap. „Sigur, sună bine. Voi fi afară în aproximativ 10 minute”, si a închis telefonul.

Am intrat în dormitorul lui, iar el s-a urcat pe trunchiuri și mi-a spus că se duce să vadă dacă poate să-i pregătească cina aici. A plecat să se ducă la piscină să se întâlnească cu Ioana, iar eu m-am așezat la capătul patului lui și l-am privit cum se îndrepta spre piscină. Aveam o priveliște minunată asupra zonei piscinei și asupra Ioanei și a lui Marcel. M-am excitat atât de tare doar privindu-i cum stăteau și vorbeau și mă întrebam despre ce vorbeau. Mă întrebam dacă Ioana se gândea la ceea ce am spus eu. Am vrut să mă ușurez, dar nu am făcut-o, dorind să aștept pentru mai târziu.

Seara devreme a ajuns în cele din urmă, iar Marcel s-a întors în apartamentul său. Voiam să aflu toate detaliile despre ce vorbiseră. El a spus că vrea să vină la noi, să luăm cina și să ne uităm la un film. Am sunat-o pe Ioana la telefon și am anunțat-o că am ajuns la destinaţie și că mă duc să dorm puțin. Am întrebat-o ce are de gând să facă în seara asta și mi-a spus că încă nu s-a hotărât. Am zâmbit și i-am spus că ar trebui să meargă să-l viziteze pe Marcel. Ea a spus că se va gândi la asta. I-am spus ce mi-a spus la telefon și tot ce am putut spune a fost că nu vrea să devin gelos.

Aproximativ o oră mai târziu, după ce se întunecase afară, Ioana a bătut la ușa lui Marcel, iar acesta a lăsat-o să intre. Trageam cu ochiul printr-o mică crăpătură din ușa dormitorului. Arăta absolut uluitor, cu părul ei lung și blond ciufulit și cu fusta mini roz pe ea, cu o bluză roz cu mânecă scurtă, fără sutien. Sfârcurile ei erecte se împingeau de material, implorând să fie supt. Simțeam cum mi se întărește penisul pe pantalonii mei scurți.

L-a îmbrățișat pe Marcel și i-a spus: „Mulțumesc că m-ai invitat”. El a rămas acolo uitându-se la ea și a spus: „Arăți atât de sexy. Ești sigură că nu pot să te scot în oraș și să te etalez?” Ea a roșit și a spus: „Cred că ne putem distra mult mai bine aici.” Inima a început să-mi bată în piept și în urechi. Am simțit atât de multe emoții trecând prin corpul meu în același timp. Mă simțeam geloasă și anxioasă și oarecum trădată. Mi-era frig, tremuram și chiar amețisem. Mi-am dat seama că toate aceste emoții mi-au provocat una dintre cele mai grele erecții pe care le-am avut vreodată în viața mea.

Au terminat o cină ușoară și s-au mutat pe canapeaua din sufragerie. Se aflau cu fața la televizor, iar dormitorul lui era în spatele acestuia. Lumina de la televizor îi lumina, iar eu știam că nu mă puteau vedea pentru că era întuneric. „Ce film vrei să vezi?”, l-am auzit întrebând-o pe ea. „Nu contează pentru mine. Orice vrei tu”, a spus ea, așezându-se pe canapea. „Am unul sexy în camera mea pe care pot să mă duc să-l aduc?”, a spus el mai mult ca o întrebare decât ca o afirmație. „Dacă la asta vrei să te uiți”.

Marcel a venit în cameră și a luat un filmuleț cu filme porno din dulap. Mi-a făcut cu ochiul, iar eu i-am ridicat degetul. A pus videoclipul în DVD player și a început să ruleze. Făceau mici comentarii despre interpretare și râdeau la unele părți. Apoi au tăcut amândoi și am simțit tensiunea dintre ei. În cele din urmă, Marcel a întrebat-o dacă vrea să meargă în dormitor, iar ea a fost de acord.

M-am mutat în dulap și am lăsat ușa întredeschisă. Marcel a pornit casetofonul din dormitor la un volum ușor. M-am bucurat că a făcut-o, pentru că aveam impresia că toată camera îmi auzea bătăile inimii. Ioana s-a întins pe burtă pe patul lui. Larry s-a așezat lângă ea și a început să-i maseze spatele și umerii. Ea a gemut și a spus: „E atât de bine”. „Ți-ar plăcea un masaj pe tot corpul?”, a întrebat-o el. „Cât ceri?”, a întrebat ea jucăușă. „Va trebui să-ți spun când voi termina”. „Mi se pare corect”, a spus ea, rostogolindu-se pe spate.

Marcel a început să-i descheie încet bluza. Ioana stătea acum întinsă, privindu-l în ochi și zâmbindu-i. A desfăcut bluza și a expus sânii de pufuleți de cremă ai Ioanei. Sfârcurile ei erau tari și stăteau drept în sus. El a început să-i maseze încet sânii. S-a aplecat, i-a luat sfârcul stâng în gură și a început să-l sugă. Ioana a gemut și și-a ridicat capul de pe pat ca să-l poată privi. Marcel s-a mutat în cealaltă parte și i-a acordat aceeași atenție. Și-a trecut limba de la sfârcul ei până la gât și în gura ei care o aștepta.

Soţia prietenului a început să-i sugă limba și să-și treacă mâinile prin părul lui. Marcel a întors-o pe o parte și i-a descheiat și desfăcut fusta mini. Ea s-a rostogolit pe spate și și-a ridicat șoldurile de pe pat pentru a-i permite să îi scoată fusta. A stat lângă pat și i-a dat fusta jos încet. Nu știu pe cine tachina mai tare, pe Ioana sau pe mine. Ioana s-a așezat apoi în picioare, și-a scos bluza și a aruncat-o pe podea. Marcel a pus-o să se rostogolească pe burtă, cu picioarele spre dulapul în care eram eu. Mi s-a părut că văd o pată umedă în chiloții ei, dar nu mi-am putut da seama dacă era doar o umbră.

A pus mâna pe noptieră și a luat o loțiune pe care o avea acolo. A lăsat-o să se încălzească înainte de a i-o pune pe spate. A început să îi maseze spatele cu loțiunea, iar ea a gemut și i-a spus cât de bine se simțea. Înainte de a lua mai multă loțiune, el a apucat-o de chiloții ei de la brâu. Ea s-a ridicat pentru ca el să-i poată scoate cu ușurință. I-a dat jos, s-a întors și i-a aruncat chiar în fața ușii dulapului unde mă uitam. Am mai deschis puțin ușa și am recuperat chiloții. Erau o pereche de chiloți de bikini din satin roz. Erau uzi până la piele de sperma păsăricii sale. I-am ridicat la buze și am gustat din deliciul cremos.

M-am uitat înapoi la Marcel şi Ioana, iar el îi masa picioarele cu loțiune. Îi desfăcuse picioarele și îi puteam vedea clar păsărica. Părea să fie mai umflată și mai umedă decât în noaptea în care am făcut-o în trei. Ioana s-a rostogolit pe spate și a apucat pantalonii scurți ai lui Marcel și i-a tras în jos. Larry era în picioare și i-a dat jos până la capăt. Ea s-a așezat în picioare și a luat scula lui în gură și a început să o bage și să o scoată din gură. Simţind cum se apropie orgasmul masculin și-a împins șoldurile în afară pentru a-i oferi acces deplin. Ea și-a alunecat limba pe penisul lui spre testicule.

Îi luase una dintre biluțe în gură și o sugea ușor în timp ce-l masturba. Puteam să văd cum sperma se scurgea pe umerii Ioanei. După ce a terminat de a-i linge ouăle, și-a trecut limba înapoi pe axul lui și i-a strecurat în gură scula țeapănă. Marcel a gemut tare când a făcut asta. L-a tras pe pat pe spate. I-a supt scula ca o expertă. Nu-mi puteam aminti când m-a supt pe mine așa cum o făcea cu Marcel. „O să ejaculez dacă o ții tot așa”, a ţipat neputincios Marcel, dar Ioana a scos un sunet mmmmm din jurul penisului său.

Se apropia ejacularea şi Ioana i-a cuprins testiculele în mână și le-a strâns ușor în timp ce el a început să ejaculeze în gura ei. Gemea puternic în timp ce își elibera prima încărcătură din seara aceea în gura ei. A ejaculat atât de mult încât Ioana nu a putut să înghită tot și o parte îi curgea pe bărbie. Eu mă masturbam ca un nebun și mi-am vărsat încărcătura peste chiloții deja îmbibați ai Ioanei. Cocoșelul meu nu s-a înmuiat deloc, chiar și după acel orgasm puternic. Mi-a luat un minut să-mi revin puţin ca să mă pot uita înapoi la ceea ce urma să se întâmple.

Marcel a pus-o pe Ioana să-și tragă genunchii la piept; cred că mai mult pentru a mă vedea decât pentru altceva. Avea atât de mult spermă de păsărică care curgea din ea; era o pată umedă pe patul lui. Imediat și-a dus limba de la fundul ei până la clitoris și a început să-l sugă. Ea a început să geamă tare în timp ce el îi lucra clitorisul cu buzele și limba. Își aluneca limba de la clitorisul ei până la deschiderea păsăricii și o băga înăuntru cât de mult putea. Apoi, folosindu-se de degetul mare și arătătorul, a tras pielea de pe clitorisul ei. I-a supt direct clitorisul, iar ea s-a desprins când a făcut asta. Am văzut-o și am auzit-o explodând într-un orgasm cum nu mai avusese niciodată. Păsărica ei avea convulsii, și-a desfăcut și mai mult picioarele și și-a lăsat genunchii să cadă pe pat. A urmat un țipăt de extaz, care m-a speriat. Nu-mi venea să cred; nu mai țipase niciodată așa cu orgasm. Marcel și-a pus gura peste toată păsărica ei și a supt-o în timp ce ea termina de ejaculat.

Marcel s-a apropiat atunci și și-a ținut gura la vreo cinci centimetri deasupra gurii Ioanei. Și-a deschis gura, iar sperma de păsărică pe care i-o suptase a început să i se scurgă pe buze. Ea a scos limba și a lins-o de pe buze, apoi s-a ridicat spre ale lui și a început să-i sugă și să-i lingă buzele și bărbia. Întotdeauna îi plăcuse gustul spermei din propria păsărică.

S-au liniștit amândoi pentru o clipă și am crezut că s-ar putea să se fi terminat până când am văzut-o pe Ioana cum a apucat penisul lui Marcel și l-a masat până când a fost din nou tare. L-a împins pe spate și s-a așezat pe el. I-a frecat vârful mădularului în cercuri pe buzele umflate și umede ale păsăricii ei. Încă mai pot auzi sunetul minunat al ei amestecându-și sucurile cu scula lui. Îmi simțeam inima bătând cu putere în timp ce o priveam pe soția mea alunecând pe întreaga lungime a penisului lung al prietenului meu acum nerăbdător.

Soţia a gemut tare când a atins fundul, iar testiculele sale s-au lipit de fundul ei. Nu-mi venea să cred că a reușit să-l bage până la capăt, fiind atât de lung cum este el. A început să se legene înainte și înapoi pe penisul lui într-o mișcare lentă și seducătoare. În toți anii noștri de căsnicie, nu o văzusem niciodată mișcându-se așa cum o făcea acum. Marcel s-a întins și a început să-i maseze sânii în timp ce ea îi călărea mădularul. Când se ridica, fundul ei se flexa, făcându-i păsărica să-i strângă mădularul. De fapt, îi mulgea scula cu păsărica ei! După expresia de pe fața lui Marcel, se bucura cu adevărat de asta.

Ioana și-a accelerat ritmul și a început să geamă din ce în ce mai tare. Marcel o pătrundea ca un cal sălbatic. Eu mă masturbam și absorbeam totul, creând imagini mentale vii pe care le prețuiesc până în ziua de azi. Marcel şi Ioana au venit cam în același timp. I-am văzut testiculele strângându-se și a scos un mârâit puternic când și-a eliberat încărcătura adânc în păsărica doritoare a soției mele. Am văzut cum păsărica ei s-a contractat în jurul penisului lui și a scos și ea un mic grohăit. S-a prăbușit pe pieptul lui, complet fără suflare.

Am urmărit cum orgasmul amândurora se domolește. Păsărica ei se contracta, apoi penisul lui făcea la fel. O cantitate uriașă din sucul lor amestecat se scurgea din păsărica ei, pe axul lui până la testicule. Mi-a fost foarte greu să nu fac zgomot când mi-am vărsat a doua încărcătură pe chiloții ei. M-am sprijinit de perete pentru a-mi trage sufletul. Credeam că mă voi trezi în orice moment și voi fi dezamăgit că doar visam.

S-ar putea să fi ațipit pentru o secundă sau două și am fost surprinsă de sunetul vocii Ioanei chiar în fața ușii dulapului. Nu am îndrăznit să mă mișc de teamă să nu fiu descoperit. Ea a spus: „Le-ai aruncat aici?”. M-am uitat în jos la chiloții îmbibați de spermă care erau încă în jurul penisului meu și mi-am dat seama că asta era ceea ce căuta. „NU”, l-am auzit pe Marcel spunând, aproape că părea alarmat. „I-am aruncat în cealaltă parte a camerei, cred”. Ea s-a îndepărtat de dulap spre cealaltă parte a camerei. Marcel s-a apropiat de ușă, iar eu am strecurat chiloții prin crăpătură.

Le-a ridicat și a făcut cea mai amuzantă față când a simțit cât de ude erau de spermă. A trebuit să-mi înăbuș un râs din cauza acelei priviri. Nu mă gândisem la asta când îmi făceam nevoile în ele. A spus, „iată-i”, ținându-i în sus. Ea s-a îndreptat spre el ca să le recupereze. Când a ajuns la el, el le-a ținut la spate și a sărutat-o pe buze. „Pot să le păstrez ca suvenir?”, a spus el, sărutând-o din nou. „Ce ai de gând să faci cu o pereche de chiloți ai mei?”. a întrebat Joanna, zâmbindu-i. „Sunt doar sentimental, cred”, a explicat el. „Bine, dacă înseamnă atât de mult pentru tine”, a spus ea, râzând.

Soţia s-a îmbrăcat, iar Marcel a condus-o la apartamentul nostru. După ce am a mers la toaletă pentru că avea nevoie disperată, m-am așezat pe patul lui Marcel cu gândurile mele la ceea ce văzusem. Erau pete de spermă pe tot patul lui și câteva din firele ei lungi și blonde pe care le-am văzut. M-am întins pe spate și am adormit până când Marcel m-a trezit. Era plecat de două ore când m-a trezit. Mi-a spus că atunci când au ajuns la apartamentul meu; ea a vrut să mai facă dragoste încă o dată în patul ei. Nu i-am cerut lui Marcel să intre în prea multe detalii pentru că ea îl epuizase foarte tare.

Nu mi-a povestit niciodată despre aventura ei cu Marcel din acel weekend, deși o interogasem. Tot ce a spus despre asta a fost: „Nu voi spune niciodată”. În weekendul următor, Marcel a venit la noi și am avut a doua partidă în trei cu el.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *