web analytics

Rasfoiesc o revista, nu am somn. Imi amintesc despre o veioza din vechiul lui apartament. El doarme. Il clatin usor. Nu se trezeste. Ma fastacesc si trantesc lucruri prin casa. Ma arunc in pat, peste el. Se sperie, evident.

– Unde e veioza?

-Care? Cat e ora?

-Aia rosie, pe care nu ai aprins-o niciodata cand eram cu tine;

-Am aruncat-o..

-De ce?

-Din acelasi motiv pt care nu am aprins-o niciodata. Mi-ai spus ca orice lucru care tinde sa fie romantic, te indispune. Acum imagineaza-ti ca eram in pat, eu iti sopteam niste lucruri, tu iti dadeai seama ca lumina aceea rosiatica si atmosfera sunt pline de emotii si sensibilitate, te-ai fi ridicat si ai fi plecat din bratele mele, iar eu as fi ramas cu veioza.

-Vreau veioza. 

-Nu am veioza puiule.

-Nu-mi pasa. Du-te cumpara.

-E 3 dimineata. Maine merg.

Il iau de-o mana, il ridic, ii aduc hainele, il ajut sa le-mbrace (el nu realizeaza, cred ca tot doarme) ii dau cheile de la masina si-l conduc la usa.

-Nu vii fara veioza.

-Dar e trei….

-Niciun dar… 

Iese pe usa. Ma arunc sub plapuma. E cald si bine. Iar iubitul meu, s-a dus sa cumpere veioza la 3 noaptea. Este 15:10 si inca nu s-a intors. La telefon nu raspunde, masina nu-i in fata blocului. Mi-a scris un mesaj in care-mi explica ce racoare e in camera de hotel. 

Lectie: ”Poate nu voi fi niciodata o romantica, dar cele mai tari orgasme le vreau cu veioza aprinsa”.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *