web analytics

Iubeste-ma cand voi merita mai putin. Atunci voi avea cea mai mare nevoie. Infidelitati acceptate: Cu miros de altul, intru in casa, evitandu-i privirea. -Cum a fost?

I-am sarit in brate si l-am strans tare. Poate daca nu ar vedea mereu partea plina a paharului, eu nu as mai fi langa el. Poate daca ar fi renuntat la noi doi cand am gresit prima oara, nu as fi inteles ce e aceea iubire neconditionata. Si nu, nu e un barbat prost. E un barbat care nu-si pierde speranta  si crede in mine. In mine, cea de langa el. In mine cea care e imbracata in trening si care danseaza cand sterge praful. In mine cea care se bucura de fiecare clipa in care ma tine-n brate… 

-Nu te-am inselat. Doar am facut sex … ii spun, ca si cum ar fi ceva normal. Si nu, nu e normal. E a dracului de ilogic . Iar el ma intelege , desi-i citesc nelinistea din comportament.

Intram amandoi in dus si facem dragoste, chiar daca cu jumate de ora-n urma, altul m-a futut . El stie ca-s o curva, dar ii convine  , cred. El stie ca tin la el, chiar daca nu i-o spun. El stie ca indiferent prin cate hoteluri umblu, tot acasa in bratele lui ma intorc. Pentru ca acolo , m-am cunoscut pe mine. Acolo sunt eu, cea care nu pretinde decat liniste si mangaieri calde… Acolo visez sa am o familie. 

Insa cand pasesc dincolo de prag, ma pierde.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *