web analytics

Pe noi ne leaga… ca doi perversi, doar sexul, ma repezesc eu sa-i spun, in timp ce el imi saruta naiv gatul. Naiv pervers ce esti!!! Treci aici!!! Si parca nu mai conteaza nici pentru mine, nici pentru el, care e puntea de legatura, atata timp cat nu-mi mai pot controla corpul sa nu tremure cand ma linge-n pizda.

Si parca nici nu imi pasa ca o sa-l insel iar si poate la un moment dat o va face si el –dezamagit ca nu-mi ajunge ceea ce -mi ofera – atat timp cat in pula lui nici prea mare nici prea mica ,- ci cum e mai buna-, ma simt cea mai perversa femeie , care-i indeplineste cele mai ascunse fantezii sexuale.

Daca ne leaga sau nu sexul, e doar o chestiune de perceptie. Eu imi iau tributul  si imi gasesc echilibrul , el isi ia doza de pizda , delicios ambalata intr-un trup ce miroase bine , a uleiuri parfumate, cu gust de ciocolata si vanilie. 

Suntem doi perversi, care bat cu lejeritate filmele porno. Pozitiile vor fi mereu aceleasi, ( nu putem reinventa Kama Sutra) dar intensitatea si felul in care le punem in practica, ma lasa si pe mine cu gura cascata uneori… -de obicei cand ejaculeaza-. Imi place sa-i inghit sperma, si sa simt o beatitudine incomparabila. Fiecare orgasm, devine o poveste . Fiecare atingere, inseamna mai mult decat interactiunea dintre doua corpuri ce au pacatuit atat de mult  cu persoane atat de lipsite de orice sens. L-am gasit si nu pot decat sa ma bucur de ceea ce ne leaga.

Lectie: ”Daca sexul pe care il practici tu nu sperie pisica, atunci nu-l faci cum trebuie”
Pacat ca nu mai am pisica. Ar mieuna ingrozita de salbaticia de care dau dovada unii oameni.

1 thought on “Perversi

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *