web analytics

Intr-adevar, viata e o cautare continua. Un drum pe care uneori il ratacim, atrasi de tentatia necunoscutului. Un drum atat de simplu, incat deseori, credem ca e gresit.

L-am cunoscut acum doi ani. La o cabana. Nu am stiut asta, pentru ca pe atunci, orice barbat care nu avea macar un tatuaj, o masina scumpa, sau care nu-mi admira fusta, niciodata mai lunga de o palma jumate, era invizibil.

Ii vad masina. Imi fac scenarii. Imi vine sa ma-ntorc acasa, dar imi aduc cumva aminte, de toate discutiile in care ma certa ca renunt prea usor cateodata. Si avuse mereu dreptate:
Eu- nu ai dreptate.
El- ba da, am! am dreptate intotdeauna, dar in felul meu.
Iar felul lui… e intr-un fel aparte.

Ma indrept spre usa de la intrare, cu o teama imensa. In subconstientul meu, mi-as fi dorit sa-l gasesc acolo, inconjurat de prieteni, de curve, de javre, de fericire.

Muzica urla in boxe. El nu asculta Rappa, dar melodia asta https://www.youtube.com/watch?v=UP_Bdm_L6i0&ab_channel=RAPPA i-am pus-o candva pe un stick.

Intru.
Dezgustator.
Singur.

Miros de alcool. El nu bea. Nu bea niciodata fara motiv. El e genul de barbat, care se imbata cand nu stie ce altceva sa faca. Si rareori se-ntampla asta. El e genul de barbat, care nu te fute cand e beat. Mai bine face o laba.

El- stiam ca o sa vii. Aici ne-am cunoscut, mai tii minte? M-ai intrebat ce beau. Ti-am zis ca nu beau. Totusi mi-ai pus in pahar. Asa ai facut mereu. Ti-am spus ca o sa clachez, pentru ca nu pot sa-ti ofer nimic. Mi-ai pus in pahar. Ti-am spus ca daca va fi sa plec, sa ma cauti. Si m-ai cautat. Si ai venit. Si stiu ca iar o sa-mi pui in pahar. 
Eu- N-o sa-ti mai pun in pahar. Invata sa bei din sticla.

Fac stanga imprejur si ies.
Cand mi-a spus sa-l caut, nu mi-a spus si sa raman. Si am plecat. Si m-a lasat sa plec.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *