web analytics

Obsesia mea are un nume „Angela”

0
Obsesia mea

Am inceput sa scriu o postare, inainte sa intru la examen. Obsesia mea are un nume „Angela”. Am spus si am explicat multe. Am tras concluzii, am inghitit in sec, am fumat 5 tigari si am baut doua inghitituri de cafea.

Dar… am dat delete la tot si am luat-o de la 0.

Intru in facultate si o vad. Angela… Angela e cea mai interesanta femeie pe care nu mi-am dorit sa o cunosc veodata. Desi mereu, o observam cum se manifesta. Cum rade zgomotos si pitigat, cum vorbeste elocvent, calculat, fin, cum poarta ochelarii aceia de dupa care isi arata uneori o privire ce te-nteapa pana-n inima .
Am salutat-o ca de fiecare data
-Buna ziua, ce faceti? fiind trecuta bine de prima tinerete, dar cu un aer de adolescenta libertina si aventuriera.

O las sa urce pe scari admirandu-i gleznele. Am o obsesie. Am o mare obsesie pentru gleznele ei, pe care mereu le-am dorit legate cu o sfoara groasa de capetele unui pat ieftin de hotel.

Ii observ, prelingandu-mi privirea curioasa pe picioarele lungi, ciorapii cu banda, ce ma imbiau sa-i dau palme peste cur si limbi in pizda. 70% dorinta, 30% obsesie.

5 etaje. Multe scari. Imi venea sa o trag, sa-i bag limba-n gura si sa o las fara aer. Sa respire prin mine si sa o simt peste mine. Femeia asta…

Ma grabesc sa termin examenul si sa ies prima. Imi dau in fire si imi propun, cu riscul sa fiu privita ca fiind o obsedata, sa fac primul pas. Sa-i spun clar, ca o vreau. Ca pur si simplu, sunt excitata, iar toaletele facultatii, nu-s igienice, dar au un metru patrat in care incap multe senzatii tari.

Iese deodata cu mine. Privirea dezgolita- e si mai frumoasa fara ochelarii aceia- ma face sa prind curaj. O sarut. Scurt. Cu limba. Plec. O las acolo, nedumerita.
Gleznele ei si ciorapii cu banda. Si rasul acela ce ma omoara cand ne bem cafeaua cu restul colegilor. Si privirea de dupa ochelari… si parul carliontat, mereu ingrijit si faptul ca are dublu anilor mei. Ah!

Lectie: ”Nu conteaza ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi la ceea ce s-a intamplat”
Pe Angela, vreau sa o fut. Asta e clar. Abia astept urmatorul examen.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *