web analytics

Am fost in 3 paturi diferite. Am trecut prin ele, neincercand sa-mi gradez voluptatea. Mi-am zis, ca n-as fi nici prima nici ultima iubita neloiala. Mi-am zis ca viata trece, iar peste cativa ani, cand el va sta tolanit la Tv, iar eu alergand dupa doi, trei copii obraznici -prin casa deloc cum am visat- in timp ce ochii imi vor fi batrani ,ma voi trezi brusc, ca-mi pare rau pentru tot ce am putut sa fac si nu am facut. Pentru toate falusurile ce le-am ratat, facand pe fata cuminte care nu am fost niciodata. 

Iubesc pula. O iubesc la propriu si la figurat, sub toate formele ei. Iubesc sa fac sex. Ce poate fi mai frumos, decat spatele meu , ce se arcuieste nemaipomenit si mainile lui  parca special comandate pentru fundul ce urla ”loveste-ma”…

Trei paturi… 

Trei incercari.

Trei nopti, in care am ajuns acasa plangand. Dar de data asta, cu mintea limpede, cu sufletul impacat si cel mai important, cu fruntea sus.  

Nu am putut sa-l insel, desi parca, explodam de nerabdare sa o fac. Nu am vrut sa-l insel, cu toate ca mi-am dat o mie de motive s-o fac. Mi-am servit pe tava, barbati doriti de multe femei, vrand sa vad daca intr-adevar m-am schimbat, sau viata-mi joaca feste. 

Am gasit cel mai important raspuns. Pentru ca am pus cea mai corecta intrebare.

” Sunt fericita? DA.”

Cu tot cu imaginea lui in minte, tolanit pe canapea. Cu tot cu copiii obraznici ce ma alearga in casa deloc cum am visat. 

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *