web analytics

Cele mai des intalnite si mai populare fantezii cu partenerul

0

Dupa un timp relatia dintre doi parteneri incepe sa intre intr-o monotonie periculoasa, mai ales daca viata sexuala nu are nimic spectaculos. Fantezii cu partenerul si cum relatia depinde in mare parte si de sex si de ce se intampla in dormitor, de satisfactia de la finalul unor partide de amor, fanteziile pot fi cheia pentru o relatie de lunga durata.

Nu e nimic anormal in a avea fantezii cu partenerul. Ele pot sa ramana doar in mintea ta sau le poti materializa si poti avea scenarii cat mai complexe in care tu si partenerul incepeti sa va jucati si sa imaginati tot felul de situatii in care sexul e principalul element al actiunii. Pentru ca e vorba de persoana de langa tine, de partenerul tau sexual, in aceste fantezii cu partenerul exista de la inceput limite clare. E nevoie de ele pentru a nu se exagera cu actiunile din fantezie si pentru a nu se ajunge prea departe si la lipsa placerii in timpul desfasurarii ei.

Spre deosebire de alte fantezii, in astfel de fantezii cu partenerul stii de la inceput ca poti comunica direct cu el, poti sa ii impartasesti din dorintele tale sexuale si din nevoile tale firesti, iar el, la randul sau, iti poate spune ce ii place, ce nu ii place, si cum ar arata pentru el o fantezie perfecta.

Tipuri de fantezii cu partenerul

Intr-o fantezie cu partenerul putem vedea o multime de scenarii si tipuri de fantezii cu partenerul moderne. Ca sa va faceti o idee despre ce implica fanteziile din aceasta categorie si ce ati putea sa experimentati alaturi de partenerul sexual am pregatit o lista cuprinzatoare cu fantezii populare.

Jocul de rol. E cea mai folosita fantezie atunci cand e implicat si partenerul. Ambii parteneri isi asuma un rol, un personaj in timpul sexului. Prin jocurile de rol se adauga un plus de excitare si intimitate fanteziei si experienta finala va fi mult mai intensa si mai interesanta pentru ambii parteneri implicati. Pentru masturbare jocul de rol se poate desfasura doar in imaginatie, partenerul fiind prezent doar in mintea celui care initiaza fantezia.

BDSM. De la sadism la masochism, supunere, dominare, disciplina, bondage, pe toate le ai incluse in aceasta fantezie cu partenerul. Se folosesc sfori sau catuse, biciuri, diverse metode de supunere, apare si jocul de rol, apare sclavul si stapanul, violenta moderata este o constanta in fantezii cu partenerul parte din BDSM.

Sexul in locatii neobisnuite. E despre spontaneitate, despre aventura, despre experiente sexuale tabu pe care nu le vei avea niciodata in societate si in public. Sexul in aceste fantezii poate fi pe o banca in parc, in padure, aproape de oamenii care stau in jurul unui foc de tabara, dar si in diverse camere si coltisoare ale casei, in cele mai neasteptate locuri publice. Partenerul va fi mereu dornic sa fie acolo si sa mearga acolo, va initia actiunea si dorinta sexuala si excitarea va fi amplificata de neobisnuitul locurilor alese.

Limbaj vulgar si masaj erotic, elemente importante din fanteziile cu partenerul

Limbajul vulgar in fantezii. Aici e clar, ai fantezii alaturi de partener in care se foloseste limbaj explicit si erotic in timpul sexului. Esti mai excitat, ai mai multa intimitate asa, viata sexuala e piperata si parca mai interesanta cand adaugi si limbaj vulgar. Poti sa folosesti cuvinte si fraze vulgare si in scris, prin mesaje la inceput, dupa care treci la exprimarea lor verbala cand esti fata in fata cu partenerul tau sexual.

Masaj erotic. Sunt fanteziile in care e implicat masajul. Va faceti reciproc masaj erotic sau doar unul dintre parteneri va face masaj erotic, de obicei barbatul face un masaj erotic femeii sau invers, depinde de parteneri si de scenariile gandite. Si de la masaj se ajunge la un sex nebun si la o excitare extrema mai ales ca toate zonele erogene vor fi stimulate puternic. Cu putina imaginatie si un scenariu erotic bine pus la punct fanteziile cu masaj erotic pot ajunge foarte departe si orgasmul e garantat.

Exhibitionism. E o fantezie cam ciudata, dar apare si ea pe lista preferatelor cuplurilor. Ea implica privirea sau urmarirea, observarea in timp ce se deruleaza actul sexual. In public sau in spatii private, exhibitionismul si fanteziile bazate pe el aduce pericolul care excita si permite vietii sexuale sa fie mult mai interesante.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *