web analytics

De ce barbatii au fantezii cu femei in uniforma?

1
Fantezii cu femei in uniforma

Fantezii cu femei in uniforma au fost adesea asociate cu jocul de rol de dominare si supunere, asta pentru ca uniforma trimite mereu la roluri sociale care semnaleaza puterea, autoritatea. Intr-o fantezie pot sa apara o multime de personaje, partenerii sexuali pot sa isi asume roluri si sa continue jocul in cadrul fanteziei, in orice directie doresc. Multe dintre personajele din fantezii sunt in uniforma.

In BDSM avem de multe ori fantezii cu femei in uniforma, uniforma este un stimulent pentru dorinta sexuala si un catalizator pentru desfasurarea fanteziilor. Sexul cu o autoritate, rolul de subordonat sunt parte din jocul dintre partenerii sexuali, e ceva foarte excitant si atragator la uniforma purtata de unul dintre parteneri sau de ambii parteneri.

Aparitia uniformei in fantezii ar putea fi legata si de o imaginatie mult prea bogata, dar ar putea fi legata si de dorinta de a face ceva tabu, pentru ca uniforma este tot timpul pusa in relatie cu o autoritate la care nu ajungi prea usor, nu vei putea face niciodata ce apare in fantezie cu ea. Uniforma devine simbolul puterii, femeile care sunt imbracate in uniforma si apar in fantezii vor putea sa satisfaca barbatii si sa le ofere placere.

Rolul de femeie in uniforma, indiferent care ar fi ea, este excitant si pentru cea care alege sa il joace, pentru femeia imbracata in uniforma. In aceste fantezii cu femei in uniforma uniforma devine si un simbol al puterii fizice pe care femeia nu o are mereu, pentru ca a fost considerata tot timpul sexul slab, e o dorinta devenita realitate. Barbatul se bucura de femeia in uniforma si e supus, face tot ce spune ea, pentru el uniforma nu este decat o intruchipare a autoritatii care impune respect si lipsa actiunilor, raspunsurilor la orice fel de cerinta.

Fantezii cu femeie cu uniforma

De unde au aparut fantezii cu femei in uniforma la barbati si cat de des o au?

Cat de des apar aceste fantezii cu femei in uniforma? Studiile au aratat ca barbatii au fantezii cu femei imbracate in uniforma in 50% din cazuri, deci frecventa aparitiei uniformei in fantezie este foarte mare. E la indemana acest tip de fantezie, e usor de pus in practica, costume sunt usor de gasit si daca se adauga si o lenjerie intima sexi si un preludiu atent gandit fantezia pusa in practica sau chiar si cea ramasa la nivel de gand va fi extrem de excitanta pentru ambii parteneri.

Barbatii cauta in fantezii cu femei in uniforma o femeie puternica, o femeie care stie ce vrea, femeia fatala, daca o putem numi asa. Uniforma pusa pe corpul feminin aduce si un plus de mister, barbatul asteapta sa descopere ce se afla sub uniforma, sa caute raspunsuri la toate fanteziile sale anterioare si sa le vada materializate in timpul experientelor sexuale din variatii ale unor fantezii cu femei in uniforma.

Fantezia cu femeia in uniforma a aparut, probabil, si din nevoia femeii sau a barbatului de a iesi din monotonie si de a avea mereu ceva la indemana daca alte fantezii sunt mai greu de „pus in scena” sau de dezvoltat. Uniforma devine stimulent al apetitului sexual, daca se adauga si limbaj vulgar sau dialoguri gandite anterior cu atentie pentru a se asigura cadrul perfect pentru experienta sexuala ce urmeaza intreaga fantezie e dusa deja la un alt nivel.

Concluzii

Si tocmai asta este important in orice fel de fantezie, sa treci mereu de anumite scenarii standard si sa o dezvolti in cele mai neasteptate directii cu ajutorul creativitatii si imaginatiei tale. Fanteziile cu femei in uniforma raman populare in continuare si barbatii le doresc ori de cate ori actiunea din dormitor nu e chiar asa cum si-o doreste partenera.

Concluzia e simpla: ori de cate ori poti si ai ocazia roaga partenera sa intre in joc si sa poarte uniforma pentru a avea cea mai tare fantezie cu femei in uniforma si a putea ajunge la orgasm impreuna cu partenerul sexual in cel mai scurt timp. Uniformele pot varia, ca sa nu apara iar monotonia in pat, asa ca e bine sa faci rost de cat mai multe si mai diferite inainte sa incepi sa iti pui in practica toate fanteziile tale sexuale. Daca fanteziile raman doar in mintea ta poti sa mergi cat de departe vrei si sa ai uniforme dintre cele mai inedite sau ciudate si femei care si le asuma alaturi de rolul impus de acestea.

1 thought on “De ce barbatii au fantezii cu femei in uniforma?

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *