web analytics

De unde apare un tip aparte de fantezii: fantezii cu violuri, si ce rol au?

0
Fantezii cu violuri

Violul este un tip de agresiune sexuala implicand relatii sexuala sau alte forme de penetrare sexuala fara a exista consimtamantul persoanei violate. Fantezii cu violuri: desi are o conotatie negativa, violul apare adeseori in fanteziile sexuale.

Daca discutam despre fantezii cu violuri ne vom referi la fanteziile sexuale in care ne imaginam sau ne prefacem ca suntem parte sau asistam la un viol. E pana la urma un joc de rol in care sexul este unul fortat, scenariile sunt foarte realiste, insa nu se intampla nicidecum un viol. Si barbatii, si femeile au astfel de fantezii sexuale, unul dintre parteneri sau ambii sunt fortati sa intretina relatii sexuale intr-un joc erotic, in care un partener este violatorul si celalalt e victima.

De regula femeile sunt cele care au astfel de fantezii, vor sa fie fortate in joaca, in fantezii cu violuri, exista o nevoie de a evita vina indusa de societate, femeia nu trebuie sa admita responsabilitatea pentru dorintele sale sexuale si pentru comportamentul sau. Femeile care au niveluri de vina de natura sexuala mai mari au raportat fanteziile cu violuri, atitudinea pozitiva fata de sexualitate a fost observata si ea in numeroase studii la femeile care aveau fantezii de acest tip.

Barbatii care au fantezii in care exista un viol, o femeie violata, folosesc astfel de scenarii pentru a se excita si a putea avea parte de experiente mult mai puternice in timpul fanteziei sau masturbarii, actelor sexuale.

Unde intalnim fantezii sexuale cu violuri si ce rol au?

Fanteziile cu violuri fac parte din jocurile de rol din cadrul BDSM. In cadrul unor fantezii cu violuri in BDSM comunicarea, consimtamantul si siguranta sunt mereu elemente cruciale. Iluzia lipsei de consimtamant din fantezie este importanta pentru mentinerea fanteziei si scenariilor imaginate. E nevoie de un „cuvant de siguranta” pentru a nu se ajunge in realitate la un viol. Fanteziile sexuale au tendinta sa devina mai violente dupa ce au existat inainte fantezii cu violuri duse pana la final.

Ce rol ar avea fanteziile sexuale cu viol? In prima faza te-ai putea gandi la satisfacerea unor nevoi, dorinte sexuale tabu, la care visai de multa vreme. Apoi mai e si o alta problema legata de aceste fantezii: cu cat excitarea e mai mare si senzatiile traite sunt mai puternice, mai personale, cu atat vei avea si satisfactie mai mare la final, poate vei ajunge mai usor la orgasm, daca asta ti-ai propus.

Violul in fanteziile sexuale este des intalnit mai ales daca in viata reala a existat o dorinta sexuala puternica si o frustrare care nu au reusit sa se „dezamorseze” la timp si tensiunea sexuala s-a tot acumulat si trebuie descarcata cumva. Pana la urma violurile in fantezia sexuala sunt un alt element care va condimenta experienta sexuala totala dorita in fanteziile moderne.

Evitarea extremelor in fantezii cu violuri

Cum poti evita extremele si situatiile mai complicate in fanteziile cu viol?

Discuta inainte cu partenera despre fantezie, daca veti fi implicati amandoi in ea. E bine sa stabilesti niste limite, niste cuvinte „de iesire” din fantezie si de abia dupa ce agreati termenii colaborarii puteti sa incepeti sa va puneti in practica fantezia cu viol.

Incepe cu un „preludiu” in fantezie. Chiar daca vrei sa ajungi rapid la „viol” si la cea mai placuta si mai excitanta parte a fanteziei tale ofera un timp partenerei sa se obisnuiasca cu noua ta fantezie si sa isi intre in rol. Evita penetrarea sau orice fel de acte sexuale pe care le-ati avut in plan si incearca sa le aveti doar in momentul in care sunteti excitati si va dedicati total fanteziei.

Atentie la actele sexuale si la „viol”. Nu te lasa dus de val si nu transforma violenta sexuala mimata in violenta sexuala adevarata. Limita intre un viol „mimat” si un viol real e foarte fina si depinde in mare masura de modul in care iti tratezi partenera si de cum raspunzi la feedbackul ei.

Daca fantezia cu viol e doar in mintea ta in timpul masturbarii poti merge oricat de departe iti permite imaginatia. Doar daca nu ai un partener si te masturbezi poti sa mergi foarte departe cu violul din fantezie si sa recreezi un scenariu pe care in viata reala nu l-ai putea avea. Atentie insa si aici sa nu cazi intr-o latura ceva mai intunecata a fanteziilor si sa devii dependent de astfel de scene in care violenta sexuala e de baza.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *