web analytics

Femeile prefera fantezii cu barbati in uniforma. Care e motivul din spatele acestei alegeri?

0
Barbati in uniforma

Femeile moderne au trecut de etapa in care aveau fantezii erotice simple. Acum mai toate tinerele sau doamnele au fantezii cu barbati in uniforma, din ce in ce mai complicate, imaginatia si creativitatea stimulata si de tot ce se intampla in jurul lor le permit sa aibe tot felul de aventuri erotice, sa se „aventureze” in fantezii la care nici nu s-ar fi gandit in urma cu 10-20 de ani. O constanta a acestor fantezii sunt si fanteziile cu barbati in uniforma.

Simbolistica si rolul uniformelor in fanteziile sexuale

De ce sunt preferate aceste fantezii cu barbati in uniforma? Uniforma e asociata cu autoritatea si cu increderea, cu institutii care protejeaza si ajuta, servesc populatia. In fanteziile erotice e nevoie de o autoritate si de incredere pentru ca experienta sexuala sa fie una perfecta de fiecare data.

Ordinea si structura simbolizata de uniformele purtate de barbati, predictibilitatea sunt aduse in interiorul experientei sexuale din fantezii cu barbati in uniforma. Fanteziile in care barbatul e in uniforma vor ajuta mult mai bine partenerii sa isi intre in rol si sa ajunga la orgasm, scopul unor astfel de fantezii. Jocul erotic devine si mai excitant cand apare uniforma, barbatul isi asuma un rol dominator, femeia e supusa, experienta sexuala traita este dintr-odata alta, e la un alt nivel.

Uniforma aduce cu sine si un mister ce invaluie corpul masculin. Apare anticiparea, dorinta de a descoperi ce se afla in spatele uniformei, femeia isi doreste dintr-odata sa faca parte din experienta sexuala propusa de barbat. In multe fantezii cu barbati in uniforma femeile pot sa dezbrace barbatul incet, sa se joace cu uniforma, sa descopere rand pe rand parti din corpul sau si sa se foloseasca de accesorii pentru a avea de fiecare data rezultatele dorite la finalul experientei sexuale.

Contrastul si noutatea aduse de uniformele prezente in fantezii cu barbati in uniforma ar putea fi alt raspuns la intrebarea noastra. Femeia isi doreste ceva deosebit in viata ei sexuala, monotonia nu mai are ce cauta, iar contrastul si noutatea, poate si contradictia adusa de uniforma vor ajuta foarte mult. Uniforma devine un simbol al succesului si al ambitiei, si e nevoie de aceasta simbolistica si in fantezii cu barbati in uniforma, asta pentru ca jocurile de rol in care barbatul e undeva sus, deasupra femeii, vor deveni extrem de excitante pentru ambii parteneri, dar mai ales pentru femeie.

Uniforma e atat de prezenta in fanteziile femeilor pentru ca mass-media a idealizat mereu barbatii in uniforma, ei sunt eroii, ei sunt salvatorii, si femeia cauta mereu un salvator si un erou in cadrul experientelor sexuale.

Normele sociale, la randul lor, ar putea motiva aparitia uniformei in fanteziile femeilor. Se defineste atractivitatea barbatului, uniformele vin cu asteptari de masculinitate, disciplina, putere, iar in dormitor toate aceste atribute sunt ingredientele perfecte pentru o seara de amor ca in filmele pentru adulti. Barbatul devine dintr-odata „un barbat adevarat” si femeia asta are nevoie in pat, de „un barbat adevarat” care sa o satisfaca sexual vorbind.

Fanteziile cu femei in uniforma, concluziile

Fantezia cu barbati in uniforma va trebui mereu construita in asa fel incat femeia sa poata beneficia la maximum de tot ce inseamna uniforma. Nu e suficient sa ai doar un barbat in uniforma, el trebuie sa invete sa isi asume rolul si sa mearga pana la capat cu el, sa intre in povestea tesuta in fantezie pentru ca la final femeia sa fie multumita de experienta sexuala altfel.

Uniformele purtate nu trebuie sa fie perfecte, nimeni nu cauta perfectiunea aici. Conteaza doar ideea unui trup masculin imbracat in uniforma. Ea e suficienta pentru stimularea apetitului sexual si pentru a aprinde „focul” in dormitor. Cu cat mai multe uniforme si roluri asumate, cu atat mai bine pentru experienta sexuala traita. Combinarea lor in functie de ce vrei sa obtii in fantezie, varierea lor este de preferat mai ales daca nu vrei sa intri intr-o monotonie chiar si cu aceste uniforme purtate de barbatul dornic de sex si de experiente sexuale incendiare.

Pentru femeile care au fanteziile cu barbati in uniforma si nu le pun si in practica, raman doar in mintea lor si sunt folosite in timpul masturbarii, uniformele pot varia foarte mult, la fel si ceea ce se intampla in dormitorul sau camerele, locurile imaginate. Aici nu sunt limite, poti sa te gandesti la orice vrei si sa obtii placerea dorita, sa fii cat mai aproape de orgasmul perfect in sesiunile de masturbare.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *