web analytics

Vrei mai multa actiune in dormitor? Incearca aceste fantezii cu partenera

0
Fantezii cu partenera

Daca discutam despre fantezii cu partenera lucrurile se schimba putin fata de fanteziile generice, in care nu sunt implicate persoane apropiate. Exista anumite limite, dorinta sexuala si excitarea implicata vor fi foarte mari, partenera trebuie sa se implice si sa se dedice total in fantezie pentru ca satisfactia de la final sa fie cat mai mare si orgasmul sa apara de ambele parti.

Cand te plictisesti de ce se intampla in dormitor si vrei ceva mai mult de la viata sexuala si de la sexul cu partenerea poti apela fara probleme la fantezii erotice. Fanteziile nu sunt altceva decat niste scenarii imaginate si puse si in practica de cele mai multe ori, in care cel care initiaza fantezia poate sa isi inchipuie orice doreste si sa isi satisfaca cele mai ascunse dorinte sexuale si nevoi.

Scenariile care vor sta la baza unor fantezii cu partenera pot fi simple, daca nu vrei sa te complici prea mult, jocurile de rol, de exemplu, vor fi un bun inceput. Insa pentru mai multa distractie in dormitor si experiente sexuale diferite, seri romantice care ies din monotonia tipica a relatiilor sexuale normale, vor exista si fantezii cu partenera mai complexe. Complexitatea in cazul fanteziilor sexuale cand e implicata si partenera sexuala poate implica oricat de multe variatii ale scenariilor de baza si elemente neasteptate, totul pentru a putea avea o experienta sexuala complexa si cat mai excitanta pentru ambii parteneri.

Tipuri de fantezii cu partenera de incercat in dormitor

De-a lungul timpului au tot aparut ghiduri legate de fantezii cu partenera si propuneri de fantezii. Daca nu vrei sa iti bati capul sa ti le faci singur si sa iti folosesti creativitatea poti incerca oricare dintre fanteziile de mai jos. Lista noastra cuprinde doar cele mai populare fantezii din aceasta categorie, fantezii care au fost deja „verificate” si testate si functioneaza de minune atunci cand vrei sa ai actiune adevarata in dormitor.

Sex in trei. E poate cel mai excitant scenariu de fantezie cand ai si partenera implicata in ea. Poate sa se intample si in realitate, dar poate sa ramana si doar in mintea ta. Important este sa te dedici total ei si sa incerci sa iti convingi si partenera, daca accepta asa ceva, sa scape de inhibitii si de alte ganduri si sa se bucure de experienta sexuala imaginata si dusa in directii interesante.

Supunere. E o fantezie cu partenera in care supusul e barbatul de cele mai multe ori, insa si femeia poate fi in rolul supusului. Aici totul tine de scenariul inchipuit pentru fantezie, sa fie cat mai realist si mai usor de pus in practica si de implicarea partenerei in asa fel incat excitarea si experienta sexuala sa fie mereu la alt nivel. Se pot folosi tot felul de accesorii pentru fanteziile cu supunere in asa fel incat experientele din fantezie sa fie realiste.

Exhibitionism. Nu e pentru toata lumea, e vorba despre acele fantezii cu partenera in care experientele sexuale si tot scenariul fanteziei se desfasoara in locuri publice sau se imagineaza locurile respective si prezenta partenerilor acolo. Dorinta sexuala e si mai mare, excitarea e la cote inalte cand avem fantezii cu exhibitionism, orgasmul nu are cum sa nu existe in cazul ambilor parteneri, iar satisfactia e garantata si ea.

Dominare si sex cu o partenera virgina

Sex cu partenera virgina. Fanteziile in care partenera mai e si virgina sunt si mai interesante pentru barbati. Barbatii se excita oricum foarte repede cand aud de femei virgine, iar daca partenera este virgina in fantezie sau e chiar si in realitate si fantezia se va broda in jurul virginitatii si dezvirginarii ei cu tot ce implica aceasta actiune totul va fi dus la alt nivel.

Pe langa excitare iesita din comun barbatii care sunt implicati in astfel de fantezii vor ajunge la orgasm mai repede, se vor bucura de senzatii unice-nimic nu se compara cu vaginul unei virgine care abia asteapta sa fie dezvirginat si sa primeasca organul sexual pulsand al barbatului dornic de placere suprema. Chiar daca partenera nu mai e virgina de multa vreme fanteziile cu virgine raman in continuare pe lista de fantezii de incercat mai ales pentru barbatii care vor sa retraiasca prima experienta cu o virgina.

Dominare. Aici e vorba doar despre dominarea unui partener, partenerei, ambilor parteneri. Poate fi si joc de rol in care ea e stapana si tu esti cel dominat. Ai nevoie si aici de accesorii si de multa rabdare ca sa intrati cat mai bine in rol. Puteti schimba decorul, camerele in care are loc fantezia, iar daca e doar in mintea ta aceasta fantezie poti duce lucrurile cat de departe doresti si oriunde doresti pana la orgasmul suprem.

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *