web analytics

Si cum sa fac dupa o noapte de sex? Sa va primesc cu bratele deschise, sau cu picioarele deschide? Sa ma parfumez la incheieturi pentru voi? Sa imi prind parul frumos si-n el sa pun o floare, ca sa raman aceeasi femeie plina de dorinta? Sa imi iau fusta cea mai scurta si pantofii cei mai inalti?

Dar pentru ce si pentru cine? Oare nu voi, fiecare in parte, ati tacut, cand am spus ”Nu cred ca mai are rost. Mai bine uita de mine. Eu sunt cum sunt, tu esti cum esti..” Nimeni nu a zis nimic.

Eu mi-am tras bikinii pe mine, mi-am luat in graba sutienul, m-am imbracat si am iesit pe usa cu pantofii in mana sa nu-i deranjez pe ceilalti cu tocurile. M-am urcat in masina, am ajuns acasa si m-am imbatat. Ca am plans, ca am agonizat, acum chiar nu mai conteaza, stiu.

Zilele trecute, mai multi barbati din viata mea, prin asternuturile carora am trecut, au revenit. Telefoane, mesaje, mailuri. Au revenit vazand ca eu tac. Ca eu nu astept imbratisari dupa partidele de sex. Ca eu nu cer afectiune. Ca mie nu imi pasa daca ma saruta si ma minte frumos dupa ce si-a bagat pula in mine. Ca eu nu pretind seri petrecute intre prieteni. ca eu nu cer nimic dupa o noapte de sex, decat sa fiu lasata in pace.

Intradevar, de cealalta parte a liniei, am cativa care ar face crima pentru mine, care mi-ar pune la picioare orice, care pentru un simplu sarut si-ar pune viata in mainile mele. Insa nici unii, nici altii, acum nu mai prezinta interes.

Cei ce m-au lasat sa plec nu imi starnesc nimic, tocmai pentru ca atunci cand trebuiau sa ma opreasca, nu au facut-o, iar cei care inca trag de mine si inca vor sa ma aibe, ii displac pentru ca urasc sa mi se ia aerul.

Dupa ce lasi un om sa plece, nu are rost sa te mai intorci… In lipsa ta, altii ti-au luat locul… Alte maini i-au imbracat trupul, alte buze i-au gustat pielea, alte atingeri i-au adorat formele…

Va rog parasiti scena. Piesa de teatru a luat sfarsit. De ce nu aplauda nimeni? Pentru ca un actor bun  nu se lasa alungat… El stie ca dupa ce s-a lasat cortina, trebuie sa dispara… Voi in schimb, dupa ce s-a lasat cortina, ati vrut sa rescrieti finalul. Afaraaaaa!

Lasă un comentariu daca ți-a plăcut

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *